1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. VAPPER VILJAR! Video! Ühe Eesti mehe aus ülestunnistus: seisin väljas ja kartsin tuppa minna, sest olin viiendat päeva järjest narkootiliste ainete mõju all
VAPPER VILJAR! Video! Ühe Eesti mehe aus ülestunnistus: seisin väljas ja kartsin tuppa minna, sest olin viiendat päeva järjest narkootiliste ainete mõju all

VAPPER VILJAR! Video! Ühe Eesti mehe aus ülestunnistus: seisin väljas ja kartsin tuppa minna, sest olin viiendat päeva järjest narkootiliste ainete mõju all

ViljarKoval(3)Kuidas sünnivad kangelased ja kes on meie ühiskonna tõelised kangelased? Jah, elupäästjad, tõelised politseinikud, arstid ja tuletõrjujad aga neid on veel!

Kangelased on ka need inimesed, kes kukuvad, elavad läbi suurimad eluraskused ning otsustavad siis tõusta. Ja mitte ainult, nad otsustavad tõustes jagada oma lugu ning loodavad, et nende loo jagamine aitab ehk teisi halvalt teelt hoiduda. Heade uudiste portaal toob lugejateni ühe Eesti mehe ausa loo sellest, kuidas ta põhjas ära käis ja kuidas ta kukkudes uuesti tõusis. Meie silmis on ta kangelane!

“Tervist! Minu nimi on Viljar ja olen põlvkonnast, kus telefonidega mängimise asemel mängisime sõpradega kivisõda. Kasvasin peres, kus vanemad olid väga töökad ja see jättis meile vendadega rohkem aega oma pead elu kogeda.

Viljar

Mõned aastat tagasi suri mu täditütar vähki ja mul oli au temaga eelmisel päeval ennem surma Skype`i vahendusel jumalaga jätta. See sündmus andis mulle väga selgelt mõista, et surm jõuab meie kõigini. Praktiliselt kohe peale seda sündis mulle tütar, kelle nimel olen ja olin valmis kõigeks, seega hakkasin raha nimel tegema asju, mis muutsid mu koletiseks. Hakkasin tarvitama uimasteid ja alkoholi, et pääseda reaalsusest, mul olid närvivapustused, paanikahood ja ärevushäired iga paari tunni tagant. Sellega kaotasin oma pere ja kõik mu unistused ideaalsest pereelust purunesid.

Mäletan, et seisin väljas ja kartsin üksi tuppa minna, sest olin viiendat päeva järjest narkootiliste ainete mõju all ärkvel olnud, olin söömata ja hakkasin rinnus valu tundma. Siis ma mõtlesin, et kas nüüd ongi minu kord minna? Kas see oligi minu lugu?

ViljarKoval

Nagu ingel saabus mu ellu minu praegune naine oma lastega, kelle näol avastasin uuesti lootuse! “Aitab!” ütlesin endale ja hakkasin tõesti püüdma olla iga päev järjest parem inimene. Selle käigus hakkasin põhjalikult inimese käitumist ja psühholoogiat õppima. Mis paneb meid käituma nii, nagu me käitume?

Nüüd tean juba piisavalt, et aidata ka teisi inimesi, kes pole oma eluga veel rahul. Minu lugu pole veel läbi, nagu pole ka sinu. Koos muudame maailma paremaks!”

Vaata vapra Viljari ausat videolugu!

Head Uudised GoodNews