1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Tony Robbinsi soovitus! Kõige olulisem samm eesmärgi saavutamisel
Tony Robbinsi soovitus! Kõige olulisem samm eesmärgi saavutamisel

Tony Robbinsi soovitus! Kõige olulisem samm eesmärgi saavutamisel

Tony Robbinsit peetakse üheks parimaks õpetajaks, kuidas avastada oma sisemine jõud ning seda maksimaalselt ära kasutada, et muuta kogu oma elu. Tema arusaamad on selged ja intelligentsed ning ta kirjeldab neid kirglikult ja pühendunult, samas neid lihtsalt ja põhjalikult lahti rääkides.

Raamatus “Ärata endas hiiglaslik vägi” pakub Tony lugejale rikkaliku paleti juhtnööre, kuidas tegeleda oma emotsioonide ja psüühiliste seisunditega, et oma enesetunnet kiiresti helgemaks muuta; kuidas uurida oma uskumusi, hoiakuid ja väärtushinnanguid, et neid endale selgelt teadvustada; kuidas jälgida oma sõnakasutust ja selle mõju oma igapäevaelus; kuidas saavutada oma majandusliku olukorra paranemine; ning kuidas hakata ise oma elu eest täielikult vastutama ja ise oma saatust kujundada, nii et see oleks tõesti selline, nagu me ise soovime.

Jagan Sinuga Tony Robbinsi kõige olulisemat sammu eesmärkide seadmisel.

Hakka hooga pihta 

Kõige tähtsam asi, mida saad oma eesmärkide saavutamiseks teha, on hakata neile hoogu andma kohe, kui need endale sead. Kõigepealt tuleb seada eesmärk ja seejärel teha kohe midagi selle saavutamiseks. Isegi kõige väiksem samm – telefonikõne, esimese kohtumise kirjapanek, esmase plaani visandamine – aitab sul edasi minna. Seejärel tee nimekiri lihtsatest asjadest, mida võid teha järgneva kümne päeva jooksul iga päev. Need kümme päeva panevad aluse harjumustele, mis tagavad sulle pikemas perspektiivis edu.

Sea veelgi kõrgemaid eesmärke 

Lisaks on veel üks asi, mis on oluline selleks, et pikemas perspektiivis edu saavutada: eesmärkide saavutamine võib olla tõeline nuhtlus, kui sul pole enne seda seatud veelgi kõrgemaid eesmärke. Kohe, kui leiad end eesmärki saavutamas, pead kujundama uued eesmärgid. Muidu koged midagi sellist, mida me kõik peame vältima: oled oma unistuse täitnud ja järsku pole enam midagi. Mõtle ette, mida peale hakata pärast tipphetke! Sellele peaks järgnema veelgi tähtsam lõputu seiklus.

Kuidas tunda endiselt elevust ja kirge?

Kuidas õnnestub osadel inimestel täita oma südamesoovid ning tunda endiselt elevust ja kirge? Kui nad jõuavad kaua aega püüeldud eesmärgini, seavad nad otsekohe uued vastupandamatud eesmärgid. See kindlustab pehme ülemineku millegi lõpetamise juurest uue inspireeriva alguse juurde ning pideva pühendumise arengule. Ilma selle pühendumiseta saavutame vaid rahulolu tunde, ent ei ületa kunagi oma mugavustsooni. Siis kaotamegi oma innukuse – kui kaob soov areneda, siis stagneerume.

Panustamine ühiskonda ja teiste aitamisse 

Me vabaneme sellest lõksust, kui saame aru, et ülim eesmärk võib olla panustamine ühiskonda ja teiste aitamisse. Leidnud viisi, kuidas aidata teisi, kellest me väga hoolime, võime seda väga innukalt elu lõpuni teha. Alati on maailmas võimalusi kinkida oma aega, raha, loovust ja pühendumust.

Lõpmatu täiseotsing 

Kindlusta, et su uued unistused tõukaks sind edasi pidevas, lõppematus täiuseotsingus. Pühendumine nende poole püüdlemisel on universaalne kindlustuspoliis eluaegseks õnneks. Pea meeles, et ahvatlev tulevikuvisioon on toit, mida me hing igatseb – me kõik vajame püsivat teadmist, et areneme emotsionaalselt ja hingeliselt.

Monika Kuzmina Peatoimetaja