1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. KÜSI ENDALT KÜSIMUSI I Milliseid küsimusi endale esitada, et saada teada, kes sa tegelikult oled?
KÜSI ENDALT KÜSIMUSI I Milliseid küsimusi endale esitada, et saada teada, kes sa tegelikult oled?

KÜSI ENDALT KÜSIMUSI I Milliseid küsimusi endale esitada, et saada teada, kes sa tegelikult oled?

Õnnekoolitaja ja Access Consciousness vahendaja Kaidi Karilaid loetleb hulga küsimusi, mida endale esitada, et saada teada, kes sa tegelikult oled ja mida sa tegelikult tead.

Kes sa oled tegelikult?

Kes sa oled arvanud, et sa ei ole? Kui sa selle nüüd vastu võtaksid, siis sa saaksid vastu võtta endas midagi, mis on midagi imeilusat ja kaunist. Kes sa oled? Kes sa arvad, et sa pole? Või et see sina küll ei ole? Kui sa selle nüüd endas vastu võtaksid, siis su maailm muutuks palju avaramaks. Kes sa tegelikult oled, kes sa teada ei taha, et sa oled? Kes sa tegelikult oled, kes sa teada ei taha, et sa tegelikult oled? Sul on keelatud teada või sind on ümber veendutud, kes sa tegelikult ei ole. Kes sa tegelikult oled? Kes sa mõtled, et see ma küll ei ole, aga teised on?

Kes sa oled?

Kes sa oled alati olnud? Keegi pole sulle seda öelnud, vaid on öeldud vastupidist. Kes sa tegelikult oled? Mida sa tegelikult tead, et on võimalik sinu elus, sinu kehas? Mida sa tead, et on tegelikult võimalik, kuid sa ikka mõtled, et see ei ole võimalik? Kui sa lubaksid sellel nüüd olla võimalik, siis see saaks ilmuda. Mida sa tead, et on võimalik ja oled alati teadnud, aga keegi ütles sulle kunagi, et kas sa usud muinasjutte? Siis sa tegid ennast valeks ja unustasid selle või lihtsalt panid selle kõrvale, sest mõtled, et kusagil mujal maailmas ei ole seda, ju siis see pole võimalik.

Mida sa tead?

Mida sa tead, et on tegelikult võimalik? Sa mõtled, et ei ole võimalik. Kui sa lõpetaks nüüd mõtlemise, laseksid kõigest selles ratsionaalsusest lahti, mis su peas ketrab, mis võimalik on ja mis pole, sa lubaksid endal olla see ja sa valiksid seda teada, astuksid selle sisse, nüüd. Kes mina tegelikult olen? Keda või mida ma pole tunnistanud, et ma olen? Sest ma olen tahtnud olla keegi muu, kes ma tegelikult ei ole, arvates, et see keegi muu sellisel kujul on õige olla. Mis ei loo suurt midagi. Kes ma tegelikult olen ja mida ma tegelikult tead? Mida ma olen mõelnud ja mõtlen, et ei ole võimalik? Kui sa lubaksid nüüd sellel olla, endal olla, kõik see, lubaksid endal teada kõike seda, lihtsalt lubaksid, sa tead, siis su maailm avarduks eksponentsiaalselt. Kui sa ei teaks seda, mida sa praegu tead selle maailma kohta, siis mida sa tegelikult tead?

KUULA PODCASTI! 

Head Uudised GoodNews