1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. LUGEMISEKS MEESTELE! 11 naljakat fakti naiste kohta
LUGEMISEKS MEESTELE! 11 naljakat fakti naiste kohta

LUGEMISEKS MEESTELE! 11 naljakat fakti naiste kohta

naine

Jah, naised ja mehed on erinevad. Kui sul on selles osas siiski kahtlusi, siis loe, sest faktid räägivad enda eest!

Fakt nr 1: naised tõepoolest räägivad rohkem

Kas arvad, et jutt sellest, et naised räägivad rohkem kui mehed, on lihtsalt müüt, millel pole tegelikkusega midagi ühist? Tegelikult ei ole sul õigus: uuringud näitavad, et naised räägivad päevas umbes 20 000 sõna. Ja mehed? Nemad jäävad oma 7000 sõnaga päeva kohta üsna kaugele maha. Nii et kui oled naine ja kuuled tihti, et räägid liiga palju, võib see isegi tõsi olla!

Fakt nr 2: naistele tõepoolest meeldib huulepulk

Enamikule naistest meeldib huuli värvida, kuid neile meeldib seda ka süüa. Muidugi ei tunnista nad seda ja ilmselt isegi ei ole sellest teadlikud. Uuringud igal juhul näitavad, et keskmine naine sööb elu jooksul ära 2–3 kg huulepulka. Loodetavasti jätavad nad magustoidu jaoks ka natuke ruumi.

Fakt nr 3: naised pilgutavad rohkem ja luksuvad vähem

naineKui oled naine ja plaanid mõne mehega ainiti otsavaatamise võitluse maha pidada, siis mõtle järele, sest suure tõenäosusega sa kaotad. See pole sinu nõrkus, vaid lihtsalt teaduslik fakt, et naised pilgutavad silmi kaks korda sagedamini kui mehed, nii et sul võib selle harjumuse vältimine raskem olla. Teisest küljest võid tunda rõõmu elust, milles on palju vähem luksumist: uuringutulemuste kohaselt luksuvad naised keskmiselt vähem kui mehed.

Fakt nr 4: naistele tõepoolest meeldib see, mida nad näevad

Kas sulle on jäänud mulje, et naised veedavad palju aega peegli ees? Tegelikult võib see olla rohkem kui pelgalt mulje, sest naised kulutavad päris palju aega oma peegelpildi imetlemisele. Tegelikult rohkem kui ettegi kujutatakse: umbes 120 tundi ehk viis täispäeva aastas. Ilmselt meeldib neile väga see, mida nad näevad.

Fakt nr 5: naistel pole kolmandat silma

Tõsi, naistel ei ole kolmandat silma, kuid neil võib olla kolmas nibu. Seda ei tule just kuigi sageli ette, kuigi statistika näitab, et umbes 2%-l naistest on kolmas nibu. Imelik, natuke veider asi või hoopis veel üks omadus, mille pärast neid armastada? Sõltub sinust!

Fakt nr 6: naistele meeldivad nende kingad

Kui arvad, et naised lausa jumaldavad kingi ja neil on neid sadu, on sul osaliselt õigus. Kuigi „sadu” võib olla väike liialdus. Igal juhul näitab statistika, et keskmiselt on igal naisel tõepoolest 19 paari kingi. Ja kui mitut nad kannavad? Ainult seitset paari! Nii et järgmine kord, kui su õrnema soo lemmikesindaja väidab, et tal on nii väga kõiki neid kingi vaja, võid olla üsna kindel, et ta vassib.

Fakt nr 7: maailmas on naisi rohkem kui mehi

Ilmselt sa juba tead, et maailmas on rohkem naisi kui mehi, kuid ilmselt sa ei teadnud, et mõnes riigis on naistel isegi väga suur ülekaal. Näiteks Venemaal on naisi umbes 9 miljoni võrra rohkem kui mehi. Võib-olla tuleks rääkida naiste võimust.

Fakt nr 8: naised ei tea kunagi, mida selga panna

„Kallis, mul pole midagi selga panna!” Kas tuleb tuttav ette? Peaks tulema küll, sest see on ilmselt lause, mida keskmine naine kõige sagedamini ütleb. Kas arvad, et see on vaid müüt? Mõtle järele – uuringud näitavad, et naised kulutavad terve aasta oma elust, vaagides, mida selga panna. Mõtle, kui palju aega nad kokku hoiaksid, kui kõik kannaksid vormirõivaid.

Fakt nr 9: naised nutavad, mehed ei nuta

Ilmselt oled sa kuulnud seda „mehed ei nuta” loosungit, aga kas see on ka päriselt nii? Hoopiski mitte. Uuringud näitavad, et mehed nutavad keskmiselt 6–17 korda aastas. Ometi ei ole see midagi võrreldes naiste keskmise nutukalendriga: naised kipuvad vesistama 30–34 korda aastas. See tähendab umbes kord nädalas – nii et nüüd sa siis tead, millesse end mässid!

Fakt nr 10: naised ei valeta

Õigupoolest ei tähenda see, et nad ei valeta üldse – nad lihtsalt ei valeta ligilähedaseltki nii sageli kui mehed. Keskmiselt valetavad mehed kuus korda päevas, samas kui naised peavad aususest natuke rohkem lugu ja valetavad tavaliselt umbes kolm korda päevas. Nii et kui tahad tõepoolest teada, kas need teksased teevad su paksuks, küsi naiselt – nii on sul palju suurem võimalus aus vastus saada.

Fakt nr 11: naiste süda lööb kiiremini

Ja mitte ainult ülekantud tähenduses! Kuigi naised on emotsionaalsemad ja armuvad tõenäoliselt kiiremini kui mehed, ei pidanud me seda silmas. Uuringud näitavad, et naise süda lööb tõepoolest kiiremini kui mehe süda. Võib-olla ongi see põhjuseks, miks naised on alati sammu võrra ees.

Head Uudised GoodNews