1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Jennifer Lynn Barnesi “Pärimismängud” haarab lugejad ohtlike saladuste ja intriigide keerisesse
Jennifer Lynn Barnesi “Pärimismängud” haarab lugejad ohtlike saladuste ja intriigide keerisesse

Jennifer Lynn Barnesi “Pärimismängud” haarab lugejad ohtlike saladuste ja intriigide keerisesse

Raamat “Parimismängud” viib lugeja tempokasse ja põnevust täis noorteromaanide maailma, kus ootamatu pärandus ja salapärased mõistatused muudavad tegelaste elu igaveseks. Loo keskmes on Avery Grambs, kelle ainus eesmärk on lõpetada keskkool, saada stipendium ja kindlustada endale parem tulevik. Avery maailm pöördub aga pea peale, kui ekstsentriline miljardär Tobias Hawthorne sureb ja jätab talle peaaegu kogu oma varanduse – põhjusel, mida ei mõista keegi, eriti Avery ise.

Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Selle ootamatu päranduse kätte saamiseks tuleb Averyl kolida tohutusse häärberisse, mis on täis salakäike, mõistatusi ja peidetud vihjeid. Avert ei ole aga ainus, kes selles majas elab – Hawthorne’i perekonna järglased, sealhulgas miljardäri neli kütkestavat ja kavalat tütrepoega, soovivad iga hinna eest välja selgitada, miks võõras Avery nende varanduse endale sai. Noormehed, kes kasvasid üles teadmisega, et vanaisa rikkus kuulub neile, ei kavatse Averyle kergelt andestada.

Perekonna järglased, sealhulgas miljardäri neli kütkestavat ja kavalat tütrepoega, soovivad iga hinna eest välja selgitada, miks võõras Avery nende varanduse endale sai.

Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Peagi leiab Avery end segatuna ohtlikku ja keerulisse mängu, mille reegleid näib tundvat kogu Hawthorne’i perekond. Tõde ja ellujäämine sõltuvad sellest, kas ta suudab mängu oskuslikult mängida ja vihjed lahendada.

  • “Pärimismängud” on haarava triloogia esimene osa, mis on sotsiaalmeedias kiiresti tuntust kogunud. See põnev teos köidab noori lugejaid oma intriigide, kiire süžee ja salapärase õhustikuga.
Head Uudised GoodNews