1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. ELUST JA PERESUHETEST! Anatoli Nekrassovi 5 elutarkust
ELUST JA PERESUHETEST! Anatoli Nekrassovi 5 elutarkust

ELUST JA PERESUHETEST! Anatoli Nekrassovi 5 elutarkust

SüdaAnatoli Aleksandrovitš Nekrassov on vene vaimne õpetaja, lektor ja nõustaja ning raamatute autor. Tänapäeva Venemaal on Nekrassov lausa kultusautoriks kujunenud.

Ta on andnud ka Eestis mitmeid loenguid. Kuus aastat tagasi kogunes Pärnus Nekrassovi suguvõsa suhete teemalist loengut kuulama lausa üle poole tuhande inimese.

Eestis on Nekrassov tuntuks saanud raamatute “Elavad mõtted”, “Emaarmastus”, “Egregorid” “Suguvõsa. Perekond. Inimene”, “Lätted” ja “Perekond – tarkuse algus” kaudu.

Heade uudiste portaal toob lugejateni Eestis korduvalt kümne müüduima raamatu hulka jõudnud autori mõtlemapanevad 5 elutarkust elu ja peresuhete teemal. Head kaasamõtlemist!

  • Kui jääte iseendaks, siis ei karda te enam saatuse ebameeldivaid üllatusi.
  • Olla praegusel ajal rikas – see pole ime. Rikkaid on maailmas palju. Tänapäeval on ime olla tõeliselt õnnelik. Neid, kes seda on, on väga vähe.
  • Kõik ilus, hea ja rõõmus sünnib paari armastusest, just nagu ka kõik hädad, sõjad ja igasugused inimlikud tragöödiad saavad alguse armastusest, õigemini selle puudumisest või moonutusest.
  • Perekond vaieldamatult vajalik praktiliselt kõigile – just perekonnas toimub inimese kõige sügavam ja mitmekülgsem areng ja armastuse ruumi laienemine.
  • Nagu pole maa peal kaht ühesugust sõrmejälge, pole olemas ka kaht ühesugust inimest, paari ega perekondlikku suhet. Ometi on võimalik – ja vajalik – kasutada enda perekonna loomisel eelmiste põlvkondade ja ümbritsevate inimeste olemasolevat kogemust ning kas või väikest osa teiste elutarkusest.
Head Uudised GoodNews