1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. ARMASTATUD TERVENDAJA! Veet Mano: oluline on teha kõike, mida me teeme, võimalikult hästi
ARMASTATUD TERVENDAJA! Veet Mano: oluline on teha kõike, mida me teeme, võimalikult hästi

ARMASTATUD TERVENDAJA! Veet Mano: oluline on teha kõike, mida me teeme, võimalikult hästi

Veet Mano2“Me kõik oleme siin selleks, et muuta elu paremaks ja selle saavutamiseks on meil tuhandeid võimalusi,” ütleb legendaarne ja Eestiski väga armastatud tervendaja Veet Mano. Aasta jooksul mitmeid kordi Maarjamaa pinnale astunud ravitseja on tunnistanud, et meie kodumaa on paik, kuhu talle meeldib tulla, sest siin on inimesed loodusega üks. Juba järgmisel nädala on ta taas siinmail, et viies linnas ja kuuel üritusel oma teadmisi jagada ning ka reaalselt valusid vähemaks võtta. Lisaks Tallinnale, Viljandile, Pärnule ja Põltsamaale jõuab ta ka Kagu-Eestisse Võrru, mis ei asu kaugel tema hiljutisest energeetiliste muutuste laagrikohast Taevaskojas.

Veet Mano eluloos on mitu momenti, mis on ka olulised: ta on saanud Indias tarkusi legendaarselt Osholt, tema poolt väljatöötatud tehnikad selja- ja kaelavaludest vabanemiseks on täiesti ainulaadsed ja suuremale ringile on ta kuulsaks saanud Venemaa “Selgeltnägijate tuleproovi” saatest, mis on erinevate maade inimeste ette toonud palju erilisi tervendajaid.

Veet Mano tegemistes võib kahelda ja seda võimalust kasutatakse palju. Skeptilisus on tervendaja arvates isegi vajalik, kuid tegelikkust tuleks ka üle kontrollida. “Kahtlemine on hea – lisa siia usk vaadata ja katsetada ning kuldvõtmeke ongi käes!” arvab ta. Inimesed saavad Veet Manolt abi, kuid püsivad tulemused eeldavad ka pidevat enesega tegelemist, võttes aluseks tema õpetused. Tervendaja ise töötab sõltuvalt abivajajatest sageli kuni 24 tundi ööpäevas.

Tema tehnikad allasurutud emotsioonidega tegelemiseks on suureks abiks saamaks teadlikuks oma emotsioonidest. Nad võivad olla niivõrd meie alateadvusesse peidetud, kuid paratamatult need mõjutavad meie käitumist ja suhtumist. Nendega mitte kohtudes ei ole võimalik ka neist vabaneda. Lisaks õpetab Veet Mano, kuidas väljendada oma negatiivseid emotsioone erinevate tehnikate abil, mitte neid alla suruda ega ka elada kellegi teise peal välja.
Tervendaja on välja töötanud oma tehnika, mis vabastab kaela- ja seljavaludest, arvutimaailma põhihädadest. Tulles Veet Mano individuaalseansile ei ole inimesed sageli isegi võimelised selga sirgeks ajama, mitmetel on planeeritud operatsiooniaegki kirjas. Pärast seanssi aga, mis kestab umbes 30 minutit, lahkuvad nad sirge seljaga ja valu on järgi andnud. Veet Mano on alati rõhutanud, et teades õigeid tehnikaid on võimalik paljusid selja- ja kaelaprobleeme lahendada operatsioonita. Esmased reaalsed tulemused siin ja praegu saadavadki Veet Manod kõikjal, kus ta õpetamas käib.

Ja mõistagi on Veet Mano hea abistaja kõikvõimalike hingehädade ja elukaridel ulpimiste puhul. Lihtne on kuulutada tema õpetused jamaks, kuid sama lihtne on tulla ja järele proovida, kuivõrd kõik see tõele vastab. “Oluline on teha kõike, mida me teeme, võimalikult hästi ja kui me ei tea, kuidas ühte või teist asja teha, saame selle kohta juurde õppida. Kui me millegi kohta piisavalt ei tea, siis saame alati uurida ja õppida ning asjas selgust saada,” selgitab Veet Mano.
Grupis “Kaela ja seljavaludest vabaks” saab kaasa lüüa 2. novembril Tallinnas kell 18-21 aadressil Pargi 35 ning 6. novembril samuti kell 18-21 Põltsamaa Ühisgümnaasiumis. Energiaseminarid on 3. novembril Tallinnas Pargi 35, 4. novembril kell 19-22 Pärnu Kaunite Kunstide majas ning 5. novembril kell 18-21 Viljandis Peetrimõisa Villas. Esmakordselt teeb legendaarne ravitseja terviseseminari ka Võru Päevakeskuses aadressil Lembitu 2 ning see toimub 7. novembril kell 14-17.

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews