1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VIDEO! „VABA MEHE TEE“! Tiit Trofimov: tihti lihtsalt tuleb tänutunne südamesse kõikide kogemuste eest
VIDEO! „VABA MEHE TEE“! Tiit Trofimov: tihti lihtsalt tuleb tänutunne südamesse kõikide kogemuste eest

VIDEO! „VABA MEHE TEE“! Tiit Trofimov: tihti lihtsalt tuleb tänutunne südamesse kõikide kogemuste eest

„Minu lugu on kogu aeg muutumises. Isegi nii palju, et mõnikord minutites, tundides või ka sekundites,“ ütleb Tiit Trofimov.

„See suurem lugu, enesearengulugu hakkas pihta 10 aastat tagasi. Mida rohkem sa jõuad lähemale iseendasse, seda rohkem hakkad taipama seda, et kogu sinu eluteelugu on olnud millegi jaoks vajalik. Ei ole olnud ühtegi kogemust, mis oleks olnud mittevajalik. Seda suurt pilti, neid ahhaa-momente hakkab aina rohkem tulema, kui jõuad lähemale enda südamesse. Tihti lihtsalt hakkavad voolama tänupisarad ja tuleb tänutunne südamesse kõikide kogemuste eest. See on hea ja ehe tunne. Ma arvan, et sellest hetkest kaob sinu sees võitlus ja selle asemele tekib voolamine, voolamine elus, aktsepteerimine, julgus väljendada, olla sina ise,“ sõnab ta.

Tallinnas Telliskivi loomelinnakus toimub pühapäeval, 13. oktoobril meestele suunatud suurseminar „Aeg iseendale“, kus kõnelevad tervendaja Ronski A. Kosky (Kanada), psühholoogia teadusmagister Alar Tamming, šamanismi elustiili praktiseerija Tõnu Talimaa, tippkoolitaja Alar Ojastu, ettevõtja Marek Koit, aktiivmeditatsioonide õpetaja Tiit Trofimov ja enesearengunõustaja Raivo Juhanson.

Head Uudised GoodNews