1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. VIDEO! Rain Tungeri inspireeriv TEDx kõne: sa oled ilus!
VIDEO! Rain Tungeri inspireeriv TEDx kõne: sa oled ilus!

VIDEO! Rain Tungeri inspireeriv TEDx kõne: sa oled ilus!

Rain Tunger on enesearengule pühendunud ettevõtja, muusik ning motivatsiooni ja külalislahkuse eestkõneleja. Ta juhib Tallinna restoranide Rataskaevu 16, Väike Rataskaevu, Pegasus ja ÜLO teenindusmeeskondi, mis on muutunud kiiresti nii kohalike kui väliskülaliste suurteks lemmikuteks. Ühtlasi toimetab Rain juba 12 aastat Raadio 2 saadet “Progressioon”, õpib omal käel kitarri, loob laule ning tegutseb DJ-na. Tungeri visiooni eesmärgistatud elust võtab hästi kokku tema öeldu: “Ainus tõeline kingitus, mida iseendale ja teistele teha saan, on tegeleda enda sisemaailma teadvustamise ja korrastamisega. Isikuomaste annete tuvastamise ja kultiveerimisega ning oma tõelise potentsiaali avamise ja realiseerimisega.”

Möödunud aasta novembris esines Rain Tartus toimunud TEDx konverentsil inspireeriva kõnega, mida nüüd teilegi kuulamiseks/vaatamiseks pakume.

“Tunnustus on heade tulemuste eeldus, mitte tagajärg! Need on koolitaja Alar Ojastu sõnad, mida kuulsin kaheksa aastat tagasi tema teeninduskoolitusel, pärast seda minu elu muutus. Ärkasin talveunest, mis selleks hetkeks oli kestnud 30 aastat. Parem hilja kui mitte kunagi,” ütleb Rain, kes on juba aastaid nii eraelus kui tööalaselt praktiseerinud siiraste komplimentide tegemist ja tunnustamist ning näinud, kuidas see muudab lisaks talle endale ka ümbritsevate inimeste ja klientide elusid.

Oma kõnes juhib ta tähelepanu näiteks sellele, et kui teed kellelegi komplimendi või teda tunnustad, siis sellest saadud positiivne emotsioon jõuab edasi veel viie inimeseni. Ja täpselt sama on vastupidisega – kostidades kedagi halbade sõnadega, saavad negatiivse suhtumise osaliseks omakorda veel viis inimest. Seega – miks luua riiakat maailma kui meil on võimalik panustada heatahtliku ja toetava ühiskonna kasvamisse.

Allikas: Telegram

Head Uudised GoodNews