1. Avaleht
  2. GoodNews TV
  3. VIDEO I Urmas Sõõrumaa: rõõmus olemiseks peab elama tänases
VIDEO I Urmas Sõõrumaa: rõõmus olemiseks peab elama tänases

VIDEO I Urmas Sõõrumaa: rõõmus olemiseks peab elama tänases

Laitse Graniitvillas toimub 1. juulil Rõõmufestival, mille eesmärk on lubada oma ellu rohkem rõõmu. Just nali ja rõõm aitavad ju üle saada rasketest aegadest ja viia fookus mujale.

Urmas Sõõrumaa usub, et rõõmus olemiseks peab elama – mitte eilses ega homses, vaid tänases.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RÕÕMUFESTIVAL (@roomufestival)

Ta tõdeb, et tema natuuri on kurbus sisse kodeeritud. Küll aga on ta aru saanud, et see on osa temast ja muret ta ei tunne.

Monika Kuzmina ja Urmas Sõõrumaa. Foto: Virko Veskoja

Ta ütleb, et eks me kõik oleme emotsionaalsed inimesed- aeg-ajalt ikka vihastad või oled nördinud, et miks on asjad nii, aga abiks tuleb tunnetamine, mis energia selle taga on.

Näiteks pärast ängi tuleb jõud ja siis tuleb armastus! Nagu peretüliski!

Kõige suurem jõukus on inimese tervis, olemine, elurõõm.

Kõige suurem jõukus on inimese tervis, olemine, elurõõm. Kui see on olemas, on raha ka. Sõõrumaa usub, et raha leiab ikka oma koha lõpuks üles.

Rõõmufestival toimub 1. juulil Laitse Graniitvillas

Festivali eesmärk on keskenduda rõõmule läbi muusika ja enesearenguteemade, mis aitavad end avada ja tuua välja loomulik rõõmutunne.

Korraldaja Tiit Trofimov sõnab, et rõõm vallandab meis positiivsed emotsioonid, mis aktiveerivad meie keha. Stressihormoonid tõmbavad tagasi ja saavad aru, et kehas neile ruumi ei ole.

Festivalil saab endas valla lasta väikse lapse, kes on olemas meis kõigis. Ka täiskasvanud inimene võib olla lapselikult rõõmus – tantsida ja naerda! Endas lapselikkuse leidmine on üks arengu olulisemaid osasid.

RÕÕMU RETSEPT

  • Tantsimine. Tants on meie loomulik tegevus. Ema süda on esimene rütm igale lapsele ja see talletub meie rakumälusse. Kui hakatakse rütmi või trummi lööma, hakkad ürgsel tasandil oma keha liigutama. Küsimus on selles, kas sa lubad seda või mitte! Läbi tantsu saavutab kõige kiirema kontakti iseendaga.
  • Ühislaulmised. Pole oluline, kas sa oskad laulda või mitte, see vabastav tegevus rõõmustab igaühte!
  • Huumor. Naer aitab välja tuua lapse meie sees!
  • Kontserdid. Need aktiveerivad sügava poole sinus ja toovad su endaga rohkem kontakti.

FESTIVALI PILETID

Head Uudised GoodNews