1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VIDEO I Dorothe Trassl: hirme saab eemaldada, isegi kui need on 50 aastat vanad
VIDEO I Dorothe Trassl: hirme saab eemaldada, isegi kui need on 50 aastat vanad

VIDEO I Dorothe Trassl: hirme saab eemaldada, isegi kui need on 50 aastat vanad

Psühholoog, rahvusvaheline koolitaja, traumajooga- ja kehatööõpetaja Dorothe Trassl jagas veebiseminaril, kuidas hirm ja stress kehas kuhjuvad ja kuidas sellest vabaneda.

Trassl rääkis, kuidas elada nii, et inimesed tunneks end enda nahas kogu aeg mugavalt ja õnnelikuna.

„Hirmud saab eemaldada, isegi kui need on 50 aastat vanad. Hirmu tuleb kuulata. Vahel püütakse hirmu eirata, kuid see tähendab oma vajaduste eiramist. Meie tunded on üsna konkreetsed. Kui näiteks suhe pole õige, siis tunded ütlevad seda. Kui ma olen endaga aus, saan partnerile öelda, mida ma soovin,” räägib Trassl näiteks seminaril.

„Kas tunned vahel, et sul puudub kontakt kehaga, tunned end eksinuna või mingil põhjusel iseenda või elu suhtes ebakindlana? Justkui sa oleksid kaotanud turvatunde ja jõu eneses, mis annab sinu elule tähenduse ja eesmärgi? Soovid elada mänguliselt, vabalt ja tunda ennast kerge ja lõdvestununa? Soovid maha raputada kogu selle pinge ja stressi, mis paratamatult elurattas olles kipub kogunema? Dorothe aitab,” ütleb Rännaku Eesti juht Irene Kaljuste, kes Saksamaalt pärit Dorothega seminaril vestles.

VAATA VIDEOT!

Hea teada!

  • Dorothe Trassl on kehatöö E-motion looja.
  • Psühholoogi ja jooga õpetjana ühendab Dorothe parima mõlemast maailmast enda töösse. Dorothe on psühholoog, Rännaku praktik, teadlik nõustaja ja E-motion traumajooga terapeut.
  • Elades Lõuna-Aafrikas 3 lapse emana töötas Dorothe terapeudi ja nõustajana heategevuslikus organisatsioonis, kus ta seisis silmitsi igapäevaselt lootusetute olukordade ja südant lõhestavate traumadega. Seal ta avastas ja lõi mitmeid tehnikaid, mis aitavad leevendada valu ning lubavad kehal ja hingel terveneda, siis kui sõnadest ja mõistmisest ei piisa.
  • Viimased 20 aastat on ta olnud The Journey (Rännak) rahvusvaheline koolitaja ja Brandon Baysi isiklik kehatöötreener.
  • 7. märtsil toimub veebiseminar „Stressi ja hirmu vabastamise kehatöö praktika”, mida psühholoog ja joogaõpetaja Dorothe Trassl juhendab.
Head Uudised GoodNews