1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Venemaa “Selgeltnägijate tuleproovi” võitja Viktoria Raidose inspireerivad tsitaadid
Venemaa “Selgeltnägijate tuleproovi” võitja Viktoria Raidose inspireerivad tsitaadid

Venemaa “Selgeltnägijate tuleproovi” võitja Viktoria Raidose inspireerivad tsitaadid

Septembris külastab Eestit Venemaa “Selgeltnägijate tuleproovi” 16. hooaja võitja, esivanemate kultuse preester, raamatute “Культ Предков” ja “Поворотный год”autor, “Seitsmenda tunde” projekti asutaja ja juuksekosmeetikasarja “Useful beauty”looja Viktoria Raidos.

“Esivanemate pärand” on Viktoria Raidose kauaoodatud raamat, mis räägib sellest, kuidas kaugete esivanemate teod mõjutavad ka meie saatust. Ühtlasi vastab ta kõige tähtsamale küsimusele: kas on võimalik muuta seda, mis on sõna otseses mõttes “saatusest määratud”.

Avaldame Viktoria Raidose kaheksa mõtlemapanevat tsitaati raamatust “Esivanemate pärand”.

Me kõik tahame elada oma elu mõtestatult ja õnnelikult. Saada inimeseks, keda austatakse. Kasutada oma võimeid ja andeid. Täita oma unistused. Ja meil kõigil on piisavalt energiat, et seda kõike saavutada ja elada sellist elu, nagu me soovime.

Kui inimene tunneb, et tal on vähe energiat, siis tavaliselt tähendab see, et ta lihtsalt ei tea, kuidas seda kasutada.

Ära unusta, et sinu valduses on suur jõud, mida tuleb mitmekordistada ja jätkata.

Igal inimesel on oma elutee ja eesmärk, mille ta peab saavutama.

Ainult selline inimene, kelle vaimne tase on juba piisavalt kõrge mõistmaks juhuslikkuse puudumist kõiges toimuvas, näeb, et keerulised tingimused tema elus ei ole kahetsusväärne juhus, vaid need on vajalikud tema arengu ja isikliku saatuse kujundamise jaoks.

Universum ei eksi, vaid annab meile täpselt need tingimused, mida me vajame. Igaühe jaoks saabub kord aeg, mil universum kontrollib, kui hästi on inimene oma elu õppetunnid omandanud.

Lugupidav suhtumine oma esiisade tegelikkusesse ja nende saatusesse on väga tähtis.

Pea oma elu elades meeles, et iga sinu tegevus võib tulevikus vastu kajada nende inimeste rõõmudes või hädades, kes elavad pärast sind.

13. septembril, kell 18.00 raamatu “Esivanemate pärand” esitlus T1 Mall of Tallinn, Raamatukodu poes (üritus on tasuta)

14. septembril, kell 17.00 seminar “Raha räägib minuga” hotellis The Centennial. Pileti hind kuni 1. septembrini 375.-, septembris 400.-

15. septembril, kell 17. 00 seminar “Armastus, suhe või maagiline efekt” hotellis The Centennial, Pileti hind kuni 1. septembrini 375.-, septembris 400.-

Info ja registreerimine Facebookis Anubise Nõiakatel, võimalus individuaalvastuvõttudeks.

Head Uudised GoodNews