1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VEET MANO TAAS EESTIS! Legendaarne tervendaja Veet Mano pühendab Eestile 7 päeva
VEET MANO TAAS EESTIS! Legendaarne tervendaja Veet Mano pühendab Eestile 7 päeva

VEET MANO TAAS EESTIS! Legendaarne tervendaja Veet Mano pühendab Eestile 7 päeva

Veet-Mano3Maikuu lõpus saabub taas Eestisse tuntud tervendaja Veet Mano, kes seitsme päeva jooksu leiab mitmes Eesti paigas aega ja võimalusi aidata neid inimesi, kel on hingelisi muresid või terviseprobleeme.
25. mail abistab tervendaja inimesi Tallinnas massaažigrupis “Selja- ja kaelavaludest vabaks!”, seanss toimub aadressil Pargi 35 kell 18-21.

Järgmisel päeval, s.o 26. mail, toimub samas kohas kell 17.30-21.30 energeetiline seminar ning samasugused seminarid leiavad aset ka Rakveres Aqva Spa hotellis 27. mail ning esmakordselt ka Viljandis, s.o 28. mail, Härjapea karjamõisas – mõlemal pool on toimumise kellaajaks 17.30-20.30.

29.-31. maini aga ootab karismaatiline õpetaja abivajajaid ja huvilisi Taevaskoja Puhkekeskusesse Põlvamaal, kus toimub Veet Mano kevadlaager “Muutuste energia”. Laagris otsitakse tervendaja abiga väljapääsu töö-, suhete-, pere- ja lastega seotud probleemidele, õpitakse saavutama sisemist tasakaalu ja rahulolu ning tehakse tööd üldtervise ning konkreetsete haigustega. Laagrile lisab võlu see, et üritus toimub looduses metsade vahel ja puhkekeskus on vaid osalejate päralt.

Lisaks laagriprogrammile saab tervendajalt küsida individuaalseansse.
Brenda Randroo, üks ürituse korraldajatest, ütles, et kuni 20. maini saab Veet Mano üritustele veel sooduspileteid.

Kogu vajaliku info leiab tervendajaga kohtuda sooviv inimene aadressilt http://veetmano.eu/?=2500

Head Uudised GoodNews