1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VASTAB VEET MANO! Kuidas aidata last, kui lapsel on probleemid õpetajaga?
VASTAB VEET MANO! Kuidas aidata last, kui lapsel on probleemid õpetajaga?

VASTAB VEET MANO! Kuidas aidata last, kui lapsel on probleemid õpetajaga?

Veet-ManoVideointervjuus vastab tuntud selgeltnägija Veet Mano küsimusele, mida teha kui lapsel on koolis probleeme enda õpetajaga ja kuidas lapsevanem selles olukorras oma last aidata saab.

Selgeltnägija suunab lapsevanemaid aitama lapsi emotsionaalse tasakaaluga. Kui laps on pinges, siis lapsevanem saab näidata lapsele, kuidas pingeid välja elada.

Lapsed vajavad palju liikumist ja lapsevanemad saavad last suunata liikuvatele tegevustele. Samuti on üheks heaks emotsionaalseks tasakaalustajaks kallistused ning armastus.

Veel mainib Veet Mano seda, et vanemad prooviksid näha nii lapse kui ka õpetaja olukorda. Vahest on see õpetaja, kes on läinud üle piiri, kuid vahel on see laps, kes ei taha alluda õpetaja reeglitele. Laps võib olla pinges koolis toimuvast ning siis vajab ta head energiat, et stressiga toime tulla.

Kõige rohkem rõhutab Veet Mano seda, et kui laps on energilisem, tuleks vanematel suunata teda mingile liikuvale tegevusele enne kooli, et laps tunneks ennast koolis lõõgastunumalt.

VAATA VIDEOT (video inglise keeles)!

Head Uudised GoodNews