1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VAHVAD NÕUANDED! Seitse lõbusat viisi igavuse peletamiseks
VAHVAD NÕUANDED! Seitse lõbusat viisi igavuse peletamiseks

VAHVAD NÕUANDED! Seitse lõbusat viisi igavuse peletamiseks

igavEelmise aasta viimane kuu oli põnev. Kuid nüüd on jõulud, uusaasta, lugematud peod ja tähistamised koos sõprade ja perega selja taha jäänud ning uue aasta alguse kuus on, nagu tavaliselt, veidi aeglased ja igavavõitu.

Mis oleks, kui muudaksid selle veidi põnevamaks? Alljärgnevalt seitse lõbusat viisi igavuse peletamiseks.

 

Korralda sõpradele või perele lõbus õhtu

Kuigi pühad on läbi ning pere ja sõpradega millegi tähistamiseks enam nii palju võimalusi ei ole ette näha, võid ikkagi korraldada vana hea mängude õhtu, et muuta igavad õhtud veidi huvitavamaks. Võid korraldada näiteks mänguõhtu ja veeta mõnegi naeruse tunni, üritades samal ajal oma „Monopoli”-varadest võimalikult palju raha välja pigistada; või korralda hoopis filmiõhtu ja pugi koos oma lähedastega armsat perefilmi vaadates popkorni.

Põhjalik kodukoristus

Kas oled lõbutsemisest tüdinud? Muidugi ei tundu see esmapilgul kuigi hea mõttena, kuid see muudab su igavad õhtud palju sisukamaks kui mitte midagi tehes teleri ees vedelemine ja annab peale kõige muu veel lisakasu: täiuslikult korras kodu, kus sa tunned ennast palju paremini kui enne. Võta plaani, et koristad iga päev vähemalt ühe toa ja aeg lihtsalt lendab mööda, samal ajal kui teised kaebavad, et teha ei ole mitte midagi.

Mine väikesele suusareisile

Detsember ja pühade-eelne aeg on suusatajate jaoks kõige hullemad – piletid ja majutus on väga kallid, lisaks on nõlvadel liiga palju rahvast, nii et suusatamisest on raske tõelist rõõmu tunda. Uue aasta algus on aga ideaalne aeg väikese suusareisi tegemiseks, sest hinnad on juba palju vastuvõetavamad ja lumistest nõlvadest allakihutamine palju nauditavam.

Liitu treeningrühmaga

On kolm erinevat põhjust, miks treeningrühmaga liitumine on väga hea mõte. Esiteks paneb see su muidu nii aeglases aasta alguse kuudes iga mõne päeva järel ennast aktiivselt liigutama. Teiseks aitab see sul keha pärast ebatervislikke pidusööke ja detsembri pidudehooajal patustamist jälle õigesse vormi saada. Kolmandaks kohtud uute inimestega, kes kindlasti su elule uut vürtsi lisavad.

Mata end töösse

Kas töö võib olla lõbus? Muidugi võib! Eriti veel siis, kui teine võimalus on end surnuks igavleda. Mõtle sellele, kui tüütav oli eelmise aasta algus, kui sul ei olnud teha midagi paremat kui kell 8 õhtul magama minna või kuni keskkööni oma lemmiksaate kordusi vaadata. Selle aasta alguskuudel mata end hoopis töösse – see annab sulle nii kasulikku ja mõttekat tegevust kui ka parandab su jõuludejärgselt väga õhukese rahakoti olukorda.

Mine šoppama

Kas su esimene reaktsioon on „Mida põrgut, pühade ajal ma juba šoppasin nii et vähe pole””? Arusaadav, kuid just selles ongi konks: kaupmehed üritavad praegu nii palju kui võimalik lahti saada kaubast, mis jäi pühade ajal müümata. See tähendab omakorda muidugi suuri-suuri allahindlusi ja väga erilisi pakkumisi, mis muudavad su päevad põnevamaks ja võib-olla vähendavad ka su edaspidiseid kulutusi.

Jaga igal võimalusel oma pühadelugusid

Kui miski muu ei toimi ja päevad tunduvad ikka hullult sünged, on veel ainult üks võimalus – elada taas läbi pühade hiilgust. Jutusta oma pühadelugusid – tead ju küll, neid, mis räägivad sellest, kuidas sa jõuluvanaks kostümeerituna aia vahele kinni jäid või kuidas sa püüdsid ehtsa põhjapõdra seljas ratsutada, kui olid joonud mõne klaasi šampanjat liiast – sõpradele, perele, kolleegidele, naabritele või oma juuksurile. Mõnikord piisab vaid toredate aegade meenutamisest, et tuju tõuseks!

Allikas: Dormeo 

 

Head Uudised GoodNews