1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VABASTAV HINGAMINE KRISTALLIDEGA 4: vabane hinnangute andmisest
VABASTAV HINGAMINE KRISTALLIDEGA 4: vabane hinnangute andmisest

VABASTAV HINGAMINE KRISTALLIDEGA 4: vabane hinnangute andmisest

Tasakaalukeskus jätkab Tallinnas 7. augustil viieosalise hingamisseeriaga armastuseenergia blokeeringutest vabastamiseks.

Neljas kohtumine kannab nime “Vabane hinnangute andmisest”. Kas sa kipud kiiresti hinnanguid andma teistele inimestele või neid sildistama või hoopis olema kriitiline enda suhtes?

“Meid on kasvatatud andma hinnanguid ja sildistama. On õpetatatud andma hinnanguid nii endale kui ka teistele. Iga antud hinnang mõjutab sind ja sinu ümber liikumises olevaid energiaid. Hinnangulisus ja sildistamine mõjutab seda, mida me ellu lubame ja mida mitte. Ka armastuseenergia liikumine on mõjutatud sellest. Ühest küljest anname hinnanguid ja teises küljest kardame, et meile hinnanguid antakse. Miks see nii on? Sellel hingamisõhtul me sellest räägime. Uurime enda sees hinnangute mõju ja vabastame end hinnangulisusest. Vabastame piirangud, mis ei luba armastuseenergial voolata ja armastust ellu vastu võtta. Taaselustame hingamisprotsessis armastuseväe ja -vibratsiooni imeliste kristallidega ja loome enda ümber tervendava armastusevälja,” ütleb hingamisgruppi toetav Monika Palm.

Hingamisgruppi on oodatud nii uued kui ka vanad hingajad.

Head Uudised GoodNews