1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VABASTAVA HINGAMISE ABIL I Vabaks hirmust, et ma pole piisavalt hea
VABASTAVA HINGAMISE ABIL I Vabaks hirmust, et ma pole piisavalt hea

VABASTAVA HINGAMISE ABIL I Vabaks hirmust, et ma pole piisavalt hea

Tasakaalukeskus jätkab Tartus 23. juulil ja Tallinnas 24. juulil viieosalise hingamisseeriaga armastuseenergia blokeeringutest vabastamiseks.

Kolmas kohtumine kannab nime „Vabaks hirmust, et ma pole piisavalt hea“.

Üks kõige suurem hirm, mida paljud endas kannavad, on hirm, et ma pole piisavalt hea. See energiamuster on ühenduses sageli piirava uskumusega, et kui ma pole piisavalt hea, siis järelikult mind ei armastata. Selline  hirm võib juhtida kogu elu ja on paljude kannatuste põhjustajateks. See on üks piiravatest aspektidest, mis loob inimeste ümber müürid, mis takistab ühenduses olemist armastuseenergiaga ja armastuse saabumist ellu. Hirmudel on omadus tõeks saada, sest just sellepärast, et mingit asja kardetakse, hakatakse hirmuajendil teatud viisil käituma (sageli tehakse rumalaid otsuseid) ja tihti just selle käitumise tagajärjel saabki see hirm tõeks.

Miks inimesed kardavad paaniliselt seda, et nad piisavalt head pole? Kui palju on see neid pannud end tagasi hoidma ja peatama? Kui palju on see takistanud armastust jagamast ja armastuse lubamist oma ellu? Kust see pärit on?

„Sellel hingamisõhtul uurime iseenda sügavustes, mis paneb meid uskuma, et me pole piisavalt head. Hingamisprotsessis vabastame hirmudepiirangud, mis meid selles hoiavad. Avame end rohkem elule, armastusele ja sellega seotud piiramatutele võimalustele,“ ütleb hingamisgruppi toetav Monika Palm.

Sellel õhtul on keskmes vabastava hingamise protsess, mis on ühendatud teemakohalise suunatud meditatsiooniga. Protsessis osalevad ka kristallid oma tervendava väega.

Osaleda võib kogu viieosalises seerias või ka üksikutel kordadel. Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews