1. Avaleht
  2. Hingele
  3. UUS RAAMAT! Kuidas toime tulla muutuva maailmaga?
UUS RAAMAT! Kuidas toime tulla muutuva maailmaga?

UUS RAAMAT! Kuidas toime tulla muutuva maailmaga?

Alexis Varnurm kirjutab oma Pilgrimi kirjastatud raamatus “Uus reaalsus”, et kõik sündmused, mis maailmas praegu aset leiavad, räägivad sellest, et oleme sisenemas uude reaalsusesse. Sellega seoses on kõige tähtsam kohaneda meid ümbritsevate muutustega.

Foto: Shutterstock.com

Kuidas muutustega seotud hirmudest üle saada?

Mis juhtub, kui ei taha oma emotsioone kontrollida? Kuidas negatiivsetest emotsioonidest ja muretsemisest vabaneda? Millised saavad olema uued suhted inimeste vahel? Milliseks kujunevad uues reaalsuses suhted külluse ja raha energiatega? Varnurm vastab nendele ja paljudele teistele küsimustele oma raamatus. Ta aitab mõista, mida toob inimeste jaoks kaasa see, kui Maa energia sagedus muutub. Raamat on kirjutatud neile, kes soovivad kohaneda uute energiatega, mõista enda ümber toimuvat ning elada uues reaalsuses ja tõsta oma sagedust.

Foto: Shutterstock.com

Kanaldaja, läbi kelle räägib universum

“Olen kanaldaja ja nägija ehk see, kellega ja kelle kaudu räägib universum. Suhtun austusega kõikidesse religioonidesse ja jumalatesse, kuid kuulan loodust ja kosmost ning õpin olema ise enda elu looja. Ma ei sea reegleid ega piiranguid ning suhtun austusega inimese enda valikutesse,” tutvustab end Alexis.

Ta on juba kümme aastat Facebookis jaganud teistega talle tulnud informatsiooni, kirjutanud prognoose ja kanaldusi, aidanud inimestel mõista ennast ja saada teadmisi uute energiate kohta.

Head mõtted raamatust! 

  • Enne kui tegutsema hakkad, pead ennast korda sättima. Pead maha rahunema, vastutuse võtma, ennast usaldama, enese- ja sihikindel olema ning end selle asjaga, millega tegelema hakkad, n-ö ühele lainele viima.
  • Kui oled usaldav, innustunud, rahulik, enesekindel ning ootad midagi head, siis sul kindlasti veab. Su ellu tulevad vajalikud tingimused ja inimesed, kõik liigub hästi ehk nii, nagu sa tahad.
  • Teadvusta, et iga sekund lood sa oma elus toimuvat ise. Millele oma tähelepanu suunad, see ka realiseerub. Tuleb õppida nägema tervikpilti ehk põhjuseid ja tagajärgi. Naudi käesolevat hetke ja rõõmusta lihtsate asjade üle. Keskendu sellele, mis sul praegu on. See, millele sa täna keskendud, loob homsed sündmused.
  • Muretsemine hävitab elu. Kui sa pidevalt askeldad, illusioone taga ajad, igale poole jõuda üritad, kõike oma kontrolli all hoida tahad, teiste arvamuse pärast muretsed ja sellest sõltud, jäädki elust eemale. Lõpeta muretsemine ja lase endal elada.
  • Ole tänulik ümbritsevale: oma vanematele, õpetajatele, elutingimustele ning ka iseendale. Tänulikkus annab tiivad, puhastab hinge ja motiveerib. Tänulikkuse energia mõjutab plaane ning stimuleerib ideede realiseerimist.
  • Ilmuta juba täna inimeste vastu headust. Headus puhastab hinge, täidab positiivsusega ja tekitab rõõmsa meeleolu. Läbi positiivsuse on võimalik ennast avada, maailma poole pöörduda, heaolu tunda, elada, armastada ja elu nautida ning hinges harmoonia saavutada!

Raamatu saab tellida kirjastuse Pilgrim e-poest

Head Uudised GoodNews