1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. UUS RAAMAT I Peagi ilmub Tiit Trofimovi elulooraamat “Lõpp on algus. Julgus elada iseendana”
UUS RAAMAT I Peagi ilmub Tiit Trofimovi elulooraamat “Lõpp on algus. Julgus elada iseendana”

UUS RAAMAT I Peagi ilmub Tiit Trofimovi elulooraamat “Lõpp on algus. Julgus elada iseendana”

Ilmumas on enesearenguteejuhi Tiit Trofimovi elulooraamat “Lõpp on algus. Julgus elada iseendana”. Võimalus on raamat ette tellida.

Trofimov räägib raamatus oma loo sellest, kuidas eneserenguteekond pärast rasket 2009. aasta kriisi päästis tema vaimse tervise, sest kriisis kaotas mees kõik – oma ärid, vara ja isegi perekonna. Nüüdseks aitab Trofimov ka teistel võimsate praktikate abil elada tasakaalukamat ja õnnelikumat elu, ta on naiste ja meeste enesearengu mentor, paaride nõustaja, joogaõpetaja ja sidekoemassaaži terapeut.

Elu enne ja pärast kriisi

Raamatus jutustab Trofimov kirjust elust, mida ta elas enne kriisi, ja sellest, mida ta on õppinud pärast. Mõtiskleb inimese toimimise, tema keha, emotsioonide, südame ja hinge teemadel, nagu tema neid praegu näeb ja mõistab.

Tiit Trofimov. Foto: Silver Siilak

Trofimov, et tema elu jageneb kaheks – enne 2009. aasta kriisi ja hoopis teine elu pärast. Ta ütleb, et kui ta poleks tookord kõigest ilma jäänud, poleks ta praegu see, kes on ega oleks katsetanud enda peal erakordselt võimsaid praktikaid ja tervendamisvõtteid, mis muutsid tema elu ja mille abil muudab ta nüüd paljude teiste elusid.

Niidiotsad, kuidas harutada vaimse enesearengu pundart

“Kui sulle tundub, et vanamoodi enam ei saa ja sa vajad muutust, ulatan sulle kätte niidiotsad, millest seda vaimse enesearengu pundart harutama hakata. Ma ei uduta teemadel, millest ainult raamatust lugenud olen, vaid räägin asjadest, nagu mina neid tunnetan või kogenud olen,” tutvustab ta oma uut raamatut.

Raamatus räägib Trofimov oma lapsepõlvest jalkakutina, peatub pöörastel üheksakümnendatel ning oma äridel, mis lõpuks majanduskriisiga viisid ta sügavasse auku, kust aitas välja ronida eneseareng.

Lisaks oma loole annab Trofimov raamatus nõu, kuidas keha ja meel tasakaalu viia, saada lahti piinlikkustundest, luua parem paarisuhe ja voodielu, avada oma süda ja palju muud.

Raamatust leiab ka harjutusi, mida saab iseseisvalt praktiseerima hakata. Raamatut on võimalik tellida Apollo e-poest

Head Uudised GoodNews