1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. Urban Yogini õnnelaboratoorium avab uue joogaruumi Rocca al Mares
Urban Yogini õnnelaboratoorium avab uue joogaruumi Rocca al Mares

Urban Yogini õnnelaboratoorium avab uue joogaruumi Rocca al Mares

Urban Yogini õnnelaboratoorium sulges juunis Telliskivis oma joogaruumi, ent nüüd avatakse taas uus joogaruum Rocca al Mares, aadressil Mõisa 4, Audi Maja 8. korrus. Kaunis asukohas olev joogapesa annab ka võimaluse hingata endasse kaunist taeva- ja merevaadet.

Vaikne ja privaatne joogastuudio

Joogaõpetaja Liina Ravneet Elvik sõnab, et üks suuremat sorti muutus on veel. “Selleks, et astuda edasi, astume sammukese tagasi. Joogastuudio hoidmisest tagasi joogatundide hoidmisesse. Selleks, et hoida enda ja ruumi energia,” räägib ta. “ Kui kuus aastat tagasi Telliskivis alustades igatsesin väga luua stuudiot koos paljude erinevate ja ägedate inimestega, siis nüüd igatsen rahulikku, vaikset, puhta ja selge energiaga paigakest, kodu. Nii et jätkame privaatse Kundalini joogastuudiona ainult oma õpilaste jaoks.”


Tundidega alustatakse 1. oktoobril

Esmaspäeval toimub hommikujooga ja Kundalini jooga Liinaga, teisipäeval hommikujooga ja meestejooga joogaõpetaja Ats Ravprem Singhiga, kolmapäeviti hommikujooga, meestering, naistering, Shuniya õhtu, Shakti tats ning neljapäeviti hommikujooga ja Kundalini jooga.

Head Uudised GoodNews