1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Ühenduses High on Life Festival – vaata, mis toimub neljandal päeval
Ühenduses High on Life Festival – vaata, mis toimub neljandal päeval

Ühenduses High on Life Festival – vaata, mis toimub neljandal päeval

4.-7. augustil toimub Adila puhkekeskuses Ühenduses High on Life Festival, kus jagavad oma töötubasid ja esinemisi nii Eesti kui ka välismaa teadlikkuse, enesearengu, suhete ja tantra õpetajad. Toome teieni festivali neljanda ehk viimase päeva programmi.

Foto: Maris Pulla

Avatseremoonia toimub juba täna, 4. augustil kell 14.00.

Peatempel

8.00 Teadveloleva liikumise, meditatsiooni & muusika töötuba – Ronsky Kosky. „Alusta päeva praktikaga, mis avab su südame ja äratab su keha, vaimu ja hinge. Kõik spirituaalsed traditsioonid alustavad iga päeva pühade praktikatega, sellistega, mis austavad mõlemat, nii ilusat sind kui suurt vaimu. Suur vaim on kõikjal ja kõiges. See on suurepärane viis festivali osalejatele alustada oma päeva kehassetoova tantristliku praktikaga, mis valmistab teid ette nautimaks päeva töötubasid ja tseremooniaid ning neist parimat võtma,“ seisab festivali kodulehel.

Alusta päeva praktikaga, mis avab su südame ja äratab su keha, vaimu ja hinge.

10.00 Festivalipere kogunemine.

12.00 Karunesh meditatsioon – Tiit Trofimov. „Selle meditatsiooni käigus venitame südame meridiaane ja avame keha läbi liikumise, kohalolu ja tunnetuse. Õpime kuidas me läbi südame energia saame anda ja õpime  ka vastu võtma läbi selle energia,“ selgitab Tiit.

Tiit Trofimov. Foto: Alice Märtin

14.00 Ekstaatiline tants – Kareem Raihani. Raihanit nimetatakse Tantsušamaaniks ja ta on plaate mänginud ligi 25 aastat. Kareem on maailmarändur ja kõikjal, kus korraldatakse ekstaatilise tantsu pidusid, tuntakse Raihani nime.

16.00 Paarisjooga – Kristiina Viires. „Paarisjooga on lihtne ja lõbus joogatund, kus ühe mati peal on kaks inimest, kes koos praktiseerivad. Selle tunni eesmärgiks on teineteist läbi praktika sügavalt kuulata ja tunnetada. Tund pakub mõnusaid venitusi, tasakaaluharjutusi ja loob ilusa ühenduse paariliste vahel,“ seisab festivali kodulehel.

Kristiina Viires. Foto: Erakogu

18.00 Lõputseremoonia.

Ühenduse tempel

8.00 Vinyasa jooga – Avely Ahtma. „Vinyasa jooga on jõudu, paindlikkust ja tasakaalu soosiv joogatund, kus liigutakse hingamise rütmis asendist asendisse. Avely valib meie päeva täiendama sobiva jooga tunni, et füüsilised jõupingutused oleks tasakaalus vaimse heaoluga ning meie keha ja meel laulaksid rõõmust,“ seisab töötoa kirjelduses.

12.00 Tantristlikud köied paaridele – Andy Buru. „Kui suudad hoida ruumi, et su partner saaks alistuda, saad võimaluse olla haavatav ja väljendada oma perversseid soove,“ sõnab Andy töötoa kohta.

14.00 Igapäevane nõiakunst – Kristiina Laasi ja Katre Rajur. Katre Rajur on elurändur ja ilmaruumi uurija. Ta viib läbi naisteringe ja laagreid. „13 aastat tagasi rullus minu ees lahti uus põnev maailm läbi enesearengu raamatute ja kursuste kui olin teadvustanud endale, et õnn ei tule väljastpoolt ja mina ise vastutan oma elus toimuva eest. Alustades homoöpaatiast, toitumisest, hingamisest, Rännaku meetodist kuni jõudsin tantrani, mis siiani on täis avastusi ja võimalusi minna järjest sügavamale oma olemuse kihtidesse,“ sõnab enda kohta Kristiina Laasi.

Õnn ei tule väljastpoolt, mina ise vastutan oma elus toimuva eest!

16.00 Sufi praktika – Denis Vinogradov. „Sufi meditatsioon on erinevate praktikate miks, mis koosneb sufi soojendusest, tantsust ja pöörlemist. See on võimas praktika, mis aitab sul kogeda selgemat kohalolu ja aitab rahustada su meelt, tuues rohkem teadlikkust,“ seisab festivali kodulehel.

Väe tempel

12.00 OSHO pulseering – Aliaksandra Mouji. „OSHO Pulseering on üks paremaid ja tõhusamaid meetodeid lihas- ja emotsionaalsete blokeeringutega töötamiseks, mis meid takistavad olemast väljendusrikkad, tundlikud ja energilised. Pehme, integreeritud lähenemine juhib kogema terviklikkust ja ressursirikkust, tõstab energia ja teadlikkuse taset,“ seisab töötoa kirjelduses.

Elina Kadaja. Foto: erakogu

16.00 Lõdvestu iseenda nautimisse – Elina Kadaja. „Ühendume oma teadlikkuse algolemusega ning aktiveerime selle enda kehade keskmes. Seejärel kasutame seda energiat, et aktiveerida energiakeskused, vabaneda blokeeringutest ja jõuda kõrgema teadvuse seisundisse. Ekstaatiline kogemus aktiveerib keha naudinguportaalid ja toob sisemaailma valgusest taipamisi ning visioone. Hingamise, liikumise ja häälimise praktika, mis seob tandava tantsu ja teadlikku hingamise,“ seisab töötoa kirjelduses.

Head Uudised GoodNews