1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ÜHENDUSES HIGH ON LIFE FESTIVAL I Esinejad räägivad, mida põnevat festival toob
ÜHENDUSES HIGH ON LIFE FESTIVAL I Esinejad räägivad, mida põnevat festival toob

ÜHENDUSES HIGH ON LIFE FESTIVAL I Esinejad räägivad, mida põnevat festival toob

16.-18. juulil toimub Adila puhkekeskuses Ühenduses High on Life festival, kus teiste esinejate seas astuvad üles Virge Kuivjõgi, Kristina Tamm ja Sven Truupõld. Esinejad räägivad, mis töötoad neil plaanis on, et luua suurem ühendus teiste ja iseendaga.

Teadliku puudutuse õpituba paneb keha tootma õnnehormoone

Virge Kuivjõgi sõnab, et teeb festivalil õpitoa, kus panna keha tootma teadlikult õnnehormoone läbi teadliku puudutuse. “Õpitoas harjutame erinevaid praktikaid, teeme kõik ükshaaval läbi ja pärast saavad osalejad need koju kaasa võtta, teha neid oma mehega, naisega, lapsega, miks mitte ka venna või õega, et luua sellist ühendust, kus sa reaalselt näed ja kus sind nähakse, kus sa tunned toetatult, turvaliselt ja tunned, kuidas üks olemine toidab, kui sa jagad puudutust ja võtad seda vastu. See on väga praktiline ja teeb elu veel rohkem täisväärtuslikuks!” ütleb ta.

Loo ühenduse vundament

Imago paarisuhteterapeut Kristina Tamm sõnab, et kui sul ei ole ühendust, siis tekib üksilduse tunne ja seda hetke oleme me kõik ühel või teisel hetkel oma elus kogenud, inimese aju on loodud otsima ühendust teistega.

Kuidas sügavamat ühendust leida ning miks ühendus vahepeal kaob, seda saab tulla kogema Kristina töötuppa “Teadlik, armastav ja autentne suhtlus”. Iga osaleja saab seal kogemuse praktilisest Imago dialoogist, mis on ühenduse loomise pealmine tööriist. Ma ootan sind, et aidata sul luua ühenduse loomise vundament.

Koostöö teistega

Sven Truupõld korraldab töötoa naistele, kus arutatakse, kas ja kuidas on võimalik meestest aru saada, luua koostööd, ühendada olme ja ulme paarisuhtes. Tehakse ka praktilisi harjutusi ja meditatsioone.

Sveni käe all tehakse ka kallistamise töötuba, mis aitab saavutada ühendus oma paarilisega, aga ka võõrastega.

Piletid on müügil Fienta.com!

Head Uudised GoodNews