1. Avaleht
  2. Hingele
  3. TV3 VIDEO I 12 aastat joogat praktiseerinud Peep Vain: see on muutunud minu elu osaks
TV3 VIDEO I 12 aastat joogat praktiseerinud Peep Vain: see on muutunud minu elu osaks

TV3 VIDEO I 12 aastat joogat praktiseerinud Peep Vain: see on muutunud minu elu osaks

Haapsalus peatselt toimuva joogafestivali auks võttis ka TV3 joogamatid välja ja hakkas otse suvestuudios jalga kaela taha painutama, abiks olid festivali korraldaja ja treener Merit Raju ning joogahuviline Peep Vain.


Peep Vain kõneleb Joogafestivali inspiratsioonikohtumistesarjas

Vain küsib esinemises, kas on elu peale noorust ja kui jah, siis mis tingimustel. Nagu oma uues raamatus „Keset elu“, nii ka festivalil lahkab Peep elukeskpaiga kriiside ja transformatsioonide olemust. Ta usub, et kui elu jagatud kaarte nutikalt mängida ja mitmete üldinimlike arenguteemadega põhjalikult tegeleda, on põhjust loota, et rahuolu elu teises vaatuses on suurem kui kunagi varem.


Vain on enesearengukoolituste teerajaja. Vainu ja tema väljaõpetatud koolitajate koolitustel on viimase 20 aasta jooksul osalenud kümneid tuhandeid inimesi nii Eestis kui ka välismaal. Tema koolitusfirmast Vain ja Partnerid kasvas 2010. aastal välja rahvusvaheliselt edukas tarkvarafirma Pipedrive.


2014. aastal tegi ta tööellu pausi, mis kestis viis aastat. Selle aja jooksul laadis ta endasse sügavamaid teadmisi inimpsühholoogia aspektidest. Lisaks õpib ta süvendatult muusikat. Nüüd on ta taas rõõmuga valmis soovijatega teadmisi jagama.

Rohkem infot Peep Vainu esinemise kohta leiab SIIT! Joogafestivali piletid saab osta SIIT! Vaata ka kogu Joogafestivali programmi SIIN!

Head Uudised GoodNews