1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. TOM VALSBERG SOOVITAB I Ilusa elu meditatsioon
TOM VALSBERG SOOVITAB I Ilusa elu meditatsioon

TOM VALSBERG SOOVITAB I Ilusa elu meditatsioon

Tom Valsberg on rändmuusik ja sõnasepp, kes on palju ringi reisinud ning inspireerituna oma rännakutest kirjutanud palju Indigolaste laule ja avaldanud luuletusi ja lugusid. Siit leiad katkendi Tom Valsbergi raamatust “Kuidas rännata ilma hirmuta”, kus ta õpetab mediteerima.

Ilusa elu meditatsioon 

Pane silmad kinni ja tunneta 

Pane silmad kinni ja tunneta, mis tunne on, kui sinu elus on kõik hästi. Hästi on suhted oma vanematega, sõpradega, töökaaslastega. Sa oled vägev, inspireeritud ja sul on kõike piisavalt. Sul on aega, raha, inspiratsiooni, armastust, rõõmu, vabadust.

Andesta ja sulle antakse andeks 

Kõik, kellele sa oled haiget teinud, on sulle andeks andnud ja vastupidi. Sa saad reisida, puhata ja olla looduses niipalju kui vajad.

Tunne tundeid 

Aga nüüd oluline nipp – see, millest raamat “Saladus” ei rääkinud: niivõrd oluline pole ettekujutamine kui tõeliselt selle tunde tunnetamine. Pildid võivad olla, aga tunne on kõige olulisem.

Tee seda iga päev viis minutit 

Tee seda iga päev viis minutit ja sa suudad järjest enam tõeliselt seda tunda. Sa ei saa midagi parata, et see kutsub esile elu, kus kõik hakkabki järjest enam sujuma, sest oma tundega oleme võimelised looma reaalsust. Jäta meelde, et parim meditatsioon sinu jaoks on see, mida sa kõige rohkem naudid.

Head Uudised GoodNews