1. Avaleht
  2. Hingele
  3. TOETAV VEEBISEMINAR TÄNA ÕHTUL I Kuidas vabaneda ärevusest, paanikast ning leida meelerahu?
TOETAV VEEBISEMINAR TÄNA ÕHTUL I Kuidas vabaneda ärevusest, paanikast ning leida meelerahu?

TOETAV VEEBISEMINAR TÄNA ÕHTUL I Kuidas vabaneda ärevusest, paanikast ning leida meelerahu?

Meid ümbritsev keskkond on olnud juba mitu nädalat tavapärasest pingelisem. Ärevust ja hirmu lisandub justkui iga päevaga ning võib näida, et selgust ning naasmist rutiinsesse argiellu ei toimu veel nii pea. Mündil on aga alati kaks poolt: vallandunud kriis on juba praegu esile toonud paljude inimeste lahkuse, empaatia ning loovuse. Lisaks annab praegune aeg võimaluse vaadata sügavamale enda sisse, õppida paremini tundma oma pärisolemust ning soove – ent sunnib otsa vaatama ka hirmudele, andes võimaluse need vabastada ja liikuda peatselt edasi juba värskema energiaga.

Terapeut ning Tasakaalukeskuse eestvedaja Monika Palm korraldab täna, 24. märtsi õhtul toetava online-seminari kõigile huvilistele. „Saabunud on oluline hetk inimkonna ajaloos, kus läbi intensiivsete muutuste toimub suur puhastus. Vanad süsteemid ja struktuurid lagunevad, et uus ja parem saaks ilmuda. Igaüks meist saab kaasa aidata, luues tasakaalu iseendasse. Selleks tuleb teha suurpuhastus oma sisemaailmas. Hirmud, vanad uskumused, programmid, struktuurid peavad lõplikult vabanema. Sama toimub ka ühiskonnas: et saaksime tõusta teadvuses koos Maaga, avanevad sellega koos palju helgemad eluvõimalused.“

Veebiseminari käigus vaadeldakse praegu maailmas toimuvat eri vaatenurkadest ning tasanditelt. Monika eestvedamisel tehakse läbi harjutusi ning praktikaid, kuidas vabastada hirmu, paanikat ning ärevust, tõsta immuunsüsteemi kaitsevõimet ja tuua kogu olukorda kergust, tasakaalu ja hingerahu.

Veebiseminarile on vaja eelnevalt registreerida aadressil info@tasakaalukeskus.ee või telefonil 5282331. Seminari tasakaalupanuseks on 25€. Kõik osalejad saavad seminarist ka salvestuse.

ROHKEM INFOT LEIAB SIIT!

 

Head Uudised GoodNews