1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Tiit Trofimov: seminarilt „Naised” saab rohkem infot kui kümnest raamatust!
Tiit Trofimov: seminarilt „Naised” saab rohkem infot kui kümnest raamatust!

Tiit Trofimov: seminarilt „Naised” saab rohkem infot kui kümnest raamatust!

Kumus toimub 22. märtsil meestele seminar „Naised“, kus kõnelevad Maria-Reene Kerno, Elina Ojastu, Karolin Tsarski, Kristina Paškevicius ja Carmen Pritson.

Tervendaja Maria-Reene võtab seminaril sõna isiklikel huvitavatel tähelepanekutel ja elulistel kogemustel. „Räägin mees ja naisenergiast, ühisloomingust, seksuaalenergiast. Pöörame tähelepanu ka asjadele, mida teineteisele tehes muutume nõrgemaks, ja samuti mida teineteisele saame teha, et muutuksime tugevamaks,” ütleb ta.

Koolitaja Elina plaanib avada oma teekonda naisena suhete kaudu meestega: „Räägin sellest, kuidas minevikusuhted jätkavad kummitamist uutes suhetes ja kui lihtne on projitseerida minevikus kogetud valu olevikuhetke ja muuta selle eest vastutavaks praegune kaaslane. Teisena teema, mis puudutab arvamust meestest ja kui kiiresti muutub see filtriks, läbi mille näen kõiki mehi. Räägin ka sellest, kui oluline on kaaslase tugi hetkel, kui olen oma projektsioonidesse täielikult ära uppunud ja näen tonti seal, kus seda pole. Jagan oma kogemusi nende olukordade kingitustest, mis peitunud intensiivsuse alla – potentsiaalist vabaneda mineviku tontidest.”

Karolin räägib ikka endale kõige südamelähedasemal teemal ehk seksist ja orgasmidest. „Paljud mehed on huvi tundnud, kas ka mees suudab kogeda üle kogu keha orgasme, seega tutvustan meestele nende keha võimalusi ja mida nad saaksid teha selleks, et uut laadi orgasme kogeda. Samuti räägin mehe ja naise seksuaalenergia erinevustest ning sellest, kuidas saaks neid omavahel harmooniliselt kokku tuua, et mõlemad pooled oleks rahuldatud,” sõnab ta.

Armastatud saatejuht Carmen kõneleb seekord läbipõlemisest. „Läbipõlemine on väga kiire protsess, mis kulmineerub alati kellegi kaotusega,” teab Carmen. „Kõige hullem variant on see, kui selles põlengus hävineb kõik. Pere, töö, tervis – kõik.”

Carmen on elus läbi põlenud päris mitmel korral ja kohe tuhaks, kust tuli lihtsalt uuesti tõusma hakata. „Kui maja on läinud põlema, siis see põleb täpselt nii kaua, kuniks keegi tuleb kustutama. See võib olla partner, sõber või psühholoog. Ka mina olen vastastikku istunud psühholoogiga. Tõsi, abi sellest väga ei olnud, sest rääkimise asemel soovitati kiirelt antidepressante. Minule see ei sobinud. Hakkasin hoopis jooksmas käima ja see aitas. Inimesed tahavad alati joosta võidu ja mitte ajaga, vaid iseendaga, enda varjuga. Hull tõde on aga see, et varjuga võidu joostes sa mitte ainult ei kaota, vaid loobud lõpuks proovimast,” lausub Carmen.

“Kui sina, mees, tunned, et soovid minna sügavamale tasandile enda naisega või soovid leida naist, kes oleks sinule parim ja lähedasem, siis tule kindlasti kuulama, sest sellelt seminarilt saad rohkem kui kümnest raamatust,“ lubab peakorraldaja Tiit Trofimov.

Piletid on müügil SIIN!

Head Uudised GoodNews