1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. TEISIPÄEVA ÕHTUTI I Tiit Trofimov: õhujooga aitab kogeda joogat täiesti uue nurga alt
TEISIPÄEVA ÕHTUTI I Tiit Trofimov: õhujooga aitab kogeda joogat täiesti uue nurga alt

TEISIPÄEVA ÕHTUTI I Tiit Trofimov: õhujooga aitab kogeda joogat täiesti uue nurga alt

Teisipäeva õhtuti toimuvad TAO Keskuses Tiit Trofimovi juhendamisel Flyhigh Yoga ehk õhujooga tunnid.

Tiit selgitab, et Flyhigh Yoga on õhujooga stiil, mis lubab osalejal kogeda joogat täiesti uue nurga alt. “See on atraktiivne, Lyengar joogast inspireeritud tund. Tunnis toimuvad harjutused spetsiaalsel lae all rippuval rihmal ja matil vaheldumisi ja erineb tavapärasest joogast just rippuvate asendite ning ka asendite tõttu, mida vaid FHY rihm võimaldab teha”, räägib ta.

Tiit Trofimov. Foto: Silver Siilak

Ta toob välja, et tunnis kiigutakse, lennatakse ja riputakse, aga loomulikult mitte terve tunni pea alaspidi.

Flyhigh Yoga rihmad annavad tunnile mängulise olemuse ning aitavad viia osaleja asendisse, kuhu ilma abivahendita polegi võimalik liikuda. Harjutused mõjuvad hästi lülisambale, aitavad taastada ja lõdvestada pingeid nii kehas kui meeles, arendavad keskendumist, parandavad rühti ja tõstavad immuunsust.

Flyhigh Yoga rihmad annavad tunnile mängulise olemuse ning aitavad viia osaleja asendisse, kuhu ilma abivahendita polegi võimalik liikuda.

Juhendaja kinnitab, et pärast tundi on kehas väga mõnus lõdvestunud, vaba, aga ka tugev tunne ning meeled rahunenud. Põnev joogastiil loob tema sõnul võimaluse end tundma õppida uutes olukordades ning arendab nii füüsiliselt kui vaimselt.

Rohkem infot leiab Facebookist!

Head Uudised GoodNews