1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. TEE OMA ELULE DETOX I Vabastav hingamine aitab vabaneda sisemistest takistustest
TEE OMA ELULE DETOX I Vabastav hingamine aitab vabaneda sisemistest takistustest

TEE OMA ELULE DETOX I Vabastav hingamine aitab vabaneda sisemistest takistustest

Teisipäeviti, 8. septembrist kuni 10. novembrini toimub Tasakaalukeskuse uus vabastava hingamise sari kristallidega “Sinu elu detox”.

Kui üks eluvaldkond ei toimi, mõjutab see ka teisi

“Praegune aeg on oluline muutusteks nii sisemiselt kui ka väliselt ja ikka selleks, et midagi uut ja paremat saaks ellu tulla. Mitte ainult meie keha või kodu ei vaja detox-puhastust, vaid kogu meie elu ja kõik meie eluvaldkonnad,” selgitab hingamisterapeut Monika Palm, kes vabastavat hingamist läbi viib.

Tema sõnul kui üks eluvaldkond ei toimi, võib see uskumatult palju mõjutada ka teisi eluvaldkondi. Tehes detoxit oma sisemaailmale, saame vabaks lasta sisemised takistused, mis pole lubanud vabaneda toksilistest suhetest, muuta oma elu külluslikumaks, tervist paremaks või saada paljudest asjadest teadlikumaks.

Mõtted kujundavad meie suhtumisi ja tundeid

Esimeseks alateemaks saab mentaalne detox. Mentaalsus on Monika Palmi sõnul see, mis on seotud meie mõttemaailmaga. Mõtted aga kujundavad meie suhtumisi ja seda, mida me kellegi või teatud asjade osas tunneme. Tunded aga tõmbavad ligi situatsioone ja olukordi elus. Kui me saame toksilistest, ebaotsatarbekatest või negatiivsetest mõtetest vabaks, võib elu uskumatult palju muutuda.

Tehes detoxit mentaalsel tasemel, vabastavad hingamisprotsessid mentaalset reostust tekitavad mõttevormis ja mustrid, et elu suurepäraselt toimiks.

Osaleda võib ühel või kõigil kümnel hingamiskorral – olenevalt sellest, kui suurt puhastust oma elus teha soovid ja palju uut oma elus näha tahad.

Osaluspanus on 15 eurot ja Tartus toimub hingamine aadressil W. Struve 4 või online’is, kui pole võimalik kohale tulla.

Lisainfot leiab Facebookist

Head Uudised GoodNews