1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Tee aastast 2022 oma senise elu parim aasta: vii oma unistused reaalsuseks Karmo Kivi meistriklassis
Tee aastast 2022 oma senise elu parim aasta: vii oma unistused reaalsuseks Karmo Kivi meistriklassis

Tee aastast 2022 oma senise elu parim aasta: vii oma unistused reaalsuseks Karmo Kivi meistriklassis

Oled sa tüdinud sellest, et aeg läheb, aga kuidagi ei õnnestu oma unistusi realiseerida? Aasta aasta järel korduvad samad olukorrad, justkui elaks ühte ja sama päeva? Kui jah, võib sind aidata mindset coach Karmo Kivi meistriklass, mis alustab 15. detsembril ja kestab 8 nädalat. Karmo Kivi on Proctor Gallagheri Instituudi sertifitseeritud coach ja tippkoolitaja. “Jagan sinuga vaid seda, mida tean, et töötab, sest praktiseerin seda, mida sinuga jagan ning tean, et need teadmised toimivad. 100%,” kinnitab ta.

Aasta aasta järel korduvad samad olukorrad, justkui elaks ühte ja sama päeva?

Miks me ei jõua oma eesmärkide täitmiseni?

Kõik me anname vana aasta lõpus lubadusi ja seame eesmärke. Neid saab kirja … palju. Olgem aga enda vastu ausad, kui paljud neist on aasta lõpuks realiseerunud?” soovitab Karmo mõelda.

Ühe või kaks? Või pole sedagi. Miks see nii on? Karmo selgitab, et sa tead, mida tuleks teha, et jõuda soovitud saavutusteni, aga ometigi – sa ei jõua nendeni, sest:

  • Mugavus saab meist võitu? Veename end, et küll homme jõuab! Kuigi fakt on see, et sa lood täna oma homset! Need tegevused, mis jätad täna tegemata mõjuvatavad sinu tulemusi aasta või kahe pärast.
  • Meie sissejuurdunud mõtlemisviis takistab meid soovitud eesmärkideni jõudmast.

Fakt on see, et sa lood täna oma homset!

Meistriklassis õpid:

  • Mis on suurim takistus soovitud tulemusteni jõudmisel? Miks sa ei saavuta tulemusi, kuigi sul on kõik teadmised ja rohkemgi veel. Ehkki sa ei pruugi seda hetkel uskuda,
  • esitama väljakutseid oma piiratud ja tingimuslikule, et näha takistustes võimalusi,
  • kaardistama oma harjumuslikud tegevused, mis hoiavad sind tagasi saavutamaks soovitud edu (suuremad sissetulekud, soojemad suhted abikaasa ja lastega). Alustatakse rahast, sest selles valdkonnas on inimestel kõige enam probleeme. Kui hakkad mõistma oma negatiivseid harjumusi seoses rahaga, hakkad seda peagi märkama ka kõigis teistes eluvaldkondades ja sul on võimlaus neid muuta,
  • Milline on eesmärgi roll sinu elus. Sa õpid seadma eesmärke õigel viisil, nii, et nendeni oleks üldse võimalik jõuda. Kas sa tead, mis on sinu kõige tähtsam eesmärk? Mis on sinu kirg?
  • Meistriklassis kasvatad enesekindlust ja teed oma minapildile restardi. Karmo soovitab mõelda, kas teadsid, et sind ei hoia tagasi mitte see, mis sa endast arvad, et sa oled, vaid  hoopis see, mida sa arvad, et sa pole? Tegelikult on sul olemas kõik võimed, mida vajad, et jõuda oma eesmärgini, aga on vaja õppida neid kasutama. Siiani oled sa lasknud teiste ütlemisel ja minevikukogemusel oma enesehinnangut mõjutada,
  • Õpid rakendame universaalseid loodusseadusi, et jõuda iga soovitud tulemuseni kordades kiiremini. Inimene on osakene loodusest ja inimesele kehtivad looduse seadused. Looduses paigalseisu pole. Loodus on alati muutmises, kas kasvamises või kahanemises. Kui arvad, et sul on stabiilne sissetulek, siis see on illusioon. Paigalseis (stabiilsus) on tagasiminek!
  • Õpid kasutama mastermind põhimõtteid, koostegemise jõudu, et jõuda nutikamalt ning kiiremini oma eesmärkideni.

Vaja on viia sisemaailm kooskõlla välismaailmaga

“Ma tean, sa oled kindlasti käinud ka varem erinevatel koolitustel, lugenud materjale, jälginud erinevaid juhendajaid samal teemal, kuid kas oled neid teadmisi ka rakendanud? Kas oled suutnud oma eesmärke täita? Suurema osa inimeste jaoks ei juhtu enamasti midagi, v.a lühiajaliselt energiasööst ja tunne – nüüd ma teen!” tõdeb Karmo.

Ta räägib, et vaja on viia enda sisemaailm kooskõlla välismaailmaga, et soovitud muutused saaksid juhtuma hakata. Sinu välismaailm on alati peegeldus sinu sisemaailmast. Sinu tulemused räägivad alati tõtt.

Sinu välismaailm on alati peegeldus sinu sisemaailmast. Sinu tulemused räägivad alati tõtt.

Rohkem infot leiab Karmokivicoaching.com!

Head Uudised GoodNews