1. Avaleht
  2. Hingele
  3. TÄNA TALLINNAS! Dave Bentoni jõulukontsert “Soe pisar kui langeb” avab hinge ja südame
TÄNA TALLINNAS! Dave Bentoni jõulukontsert “Soe pisar kui langeb” avab hinge ja südame

TÄNA TALLINNAS! Dave Bentoni jõulukontsert “Soe pisar kui langeb” avab hinge ja südame

Dave BentonÜks väheseid võõrsil sündinud ja Eestis omaks võetud muusikuid Dave Benton annab üle terve Eesti seitse suurepärast jõulukontserti, millest neljas leiab aset täna õhtul kell 19 Tallinna Kaarli kirikus.

Esitlusele tulevad läbi aegade armastatuimad jõulupalad, mis on ühendatud kontserdielamusse nimega “Soe pisar kui langeb”. Dave´iga koos astuvad lavalaudadele noored ja andekad laululapsed, kes on õppinud Eesti ühe parima õpetaja, Ursel Oja käe all. Noori lauljaid ja Dave´i saadavad klahvpillidel maestro Margus Kappel ning Ursel Oja.

Jõuludeni on jäänud vaid mõni päev ja nüüd on viimane aeg endas see tõeline jõulutunne äratada — mis võiks selleks paremini sobida kui mitte südamlikud ja hinge avavad laulud Eestimaa kirikute võlvide all! Kolmapäeval kell 19 kõlavad need meloodiad Viimsi kirikus, esimesel jõulupühal, 25. detsembril kell 19 Tartu Peetri kirikus ja teisel jõulupühal, 26. detsembril kell 17 laulavad muusikud Kuressaare Laurentiuse kirikus.

Need on kontserdid, mis on soojust täis ja toovad jõulurahu hinge. Kingi endale ja oma lähedastele üks südantsoojendav kontsertelamus!

Piletid on müügil Piletilevis!

VAATA DAVE BENTONI SÜDAMLIKU EESTIKEELSE LOO VIDEOT!

Head Uudised GoodNews