1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Täna õhtul tasuta veebiseminar “Jalutuskäik iseendasse koos Alar Tamminguga”
Täna õhtul tasuta veebiseminar “Jalutuskäik iseendasse koos Alar Tamminguga”

Täna õhtul tasuta veebiseminar “Jalutuskäik iseendasse koos Alar Tamminguga”

Täna õhtul toimub tasuta veebiseminar “Jalutuskäik iseendasse koos Alar Tamminguga”.

Juttu tuleb:
*elukestva arengu olulisusest;
*kuidas ennast ja sellega ka teisi paremini mõista;
*mineviku ja egoga tegelemisest.

Alar Tamming on Tavidi asutaja, Eesti Transpersonaalse Assotsiatsiooni asepresident, psühholoogia teadusmagister ja Eesti Carl Jungi seltsi liige. Tema lemmikteemadeks on inimese areng ja sellele kaasa aitavad muutunud teadvuse seisundid (hingamistehnikad, meditatsioon, jooga, biotagasiside, šamanistlikud seisundid, psühhedeelikumide abil esile kutsutud seisundid). Ta on täiendavalt õppinud NLP-d, holotroopset hingamist, transaktsioonilist psühhoanalüüsi ja holistilist teraapiat ning osalenud ajulainete juhtimise treeningul ja mitmetel rahvusvahelistel transpersonaalse psühholoogia konverentsidel.

Alar toetab raamatusarja “Transpersonaalse psühholoogia varamu” väljaandmist ja on kirjutanud inimese sisemaailma kirjeldava raamatu “Jalutuskäik iseendasse”. Teda huvitavad eelkõige psühholoogia peavoolust eemalseisvad põnevad äärealad. Erinevaid tema psühholoogialoenguid on võimalik kuulata raadiosaadetes “Traditsiooni tarkus” ja “Halloo, Kosmos”. Samuti on ta Klassikaraadio saatesarja “Teekond iseendasse” autor.

Kõigi vahel, kes seminaril osalevad, loosib Edu Akadeemia välja pileti 5. novembril toimuvale koolitusele “Better You”, mille peaesineja on Robin Sharma!

 

Head Uudised GoodNews