1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. TÄNA ÕHTUL I Virtuaalsele raamatuesitlusele “Minu elu kutse” on registreerunud juba üle tuhande inimese
TÄNA ÕHTUL I Virtuaalsele raamatuesitlusele “Minu elu kutse” on registreerunud juba üle tuhande inimese

TÄNA ÕHTUL I Virtuaalsele raamatuesitlusele “Minu elu kutse” on registreerunud juba üle tuhande inimese

Täna kell 19.00 astuvad esitlusel üles Roland Tokko, Harald Lepisk, Tiina Saar-Veelmaa, Epp Kärsin ja üllatuskülaline, et tuua vaatajate ette show-õhtu, kus antakse endast parim, et saada eestlaste silmad taas särama. Virtuaalsele raamatuesitlusele “Minu elu kutse” on registreerunud juba 1011 inimest!

See on hea võimalus vaadata enda sisse ja mõelda, kas tegevused, mida me igapäevaselt teeme, on meile tähendusrikkad? Ehk on just praegu õige aeg teha kirehooldust ja ümber vaadata see, mis on meie tõeline kirg ja mida meid on siia ellu kutsutud tegema.

Esitlus toimub erilisel moel

Contactless on virtuaalsündmuse lahendus, mis on disainitud koostöös oma ala spetsialistidega. “Teame, kui oluline on isiklik suhtlus ning Contactless lahendusega ühendame COVID-19 ohutu ja turvalise virtuaalsündmuse inimliku puudutusega interaktiivses veebikeskkonnas,” ütleb virtuaalkohtumiste eestvedaja Lehari Kaustel.

Contactless on loodud keerukateks ja eritasandilisteks virtuaalkohtumiseks, kus osalevad erinevad sidusrühmad. Füüsiliselt asub virtuaalstuudio Kultuurikatlas, kus on ülesseatud lava koos kogu vajaliku tehnikaga ning üritust koordineerib lavalt moderaator. Osalejad ja esinejad võivad ühineda üle maailma videosilla vahendusel. “Ootame publikuks eestlasi üle kogu maailma. Kindlasti on ka antud lahendus soodsam kui ürituse reaalajas korraldamine, juba transpordi, toidu ja majutuse kokkuhoiu tõttu. Nii et tegemist on lisaks muuga ka rohelise raamatuesitlusega,” sõnab Kaustel.

Registreeru virtuaalsele raamatuesitlusele ja rekordikatsele SIIN!

Kas raamatule autogrammi ka saab? Ikka saab! Vaata, kuidas raamatu autorid seda karantiinitingimustes teevad!

Head Uudised GoodNews