1. Avaleht
  2. Hingele
  3. SUVE MÕNUSAIM FESTIVAL I Ekstaatilise tantsu ja kakao festival Blisstonia tuleb taas!
SUVE MÕNUSAIM FESTIVAL I Ekstaatilise tantsu ja kakao festival Blisstonia tuleb taas!

SUVE MÕNUSAIM FESTIVAL I Ekstaatilise tantsu ja kakao festival Blisstonia tuleb taas!

Ainetevaba Ekstaatilise Tantsu ja Kakao festival Blisstonia toimub 3-5. juulil varahommikuni Adila puhkekeskuses. Keset puhast loodust on korraga rütme kütmas vähemalt kaks lava, üle kümne DJ, mitmeid elusmuusika artiste. Toimub ka ekstaatiline tantsupidu lastele, saunapidu ja palju palju muud. Töötubades saab õppida trummimist, hääle avamist, joogat ja kontakt-tantsu tuleb õpetama üle maailma tuntud DJ ja Latino muusika artist Yemanjo ehk Ben Harris. Kakaotseremooniaid veavad Tom Valsberg ja üle maailma tuntud ekstaatiline mantrabänd Hanuman Project. Välismaa DJ-d on veel saladust ja eesti omadest loomulikult kõik meie parimad DJ Rain Tunger, DJ Ivo Naries, DJ Veiko Kasak, Dj Artjom Kostjuk, DJ Romet Preismann, DJ Sten Roosvald, DJ Deniss Vinogradov, Joy Verano,Mario Pruul, Alesander Bachman ja veel palju häid DJ-sid.

Plaanis on kakaotseremooniad, helirännakud, kontserdid, ekstaatilised tantsupeod hommikuni, konktakt-tantsu töötuba, hääle avamise töötuba, trummide ja rütmide töötuba, jooga, ekstaatiline tants lastele ja palju muud.

Maitsev ja tervislik festivalitoit

Tervislikku, kerget ja tasakaalustatud tänavatoitu pakub sinu enda raha eest armas mummuline pop-up baar Skuup, snäkkidega turgutab tantsijaid Vanalinna Ökopood. Hommikupuder laupäeva hommikul on festivali korraldajate poolt.

Kuna Blisstonia jaoks on oluline säästa imelist loodust me ümber ja hoida teda suure armastusega. Seepärast haara kodust kaasa oma söögi- ja jooginõud.

Viimasel kümnel aastal on üle maailma hakanud levima kakaotseremooniad, mille alustaladeks on puhas, minimaalselt töödeldud toorkakaost tehtud jook, erinevad helirännakud, põlisrahvastelt inspireeritud palved ja üheskoos lauldavad tseremoniaalsed laulud. Teine uus ja järjest enam populaarsust koguv meelelahutuslik fenomen on Ekstaatiline alkovaba tantsupidu, mis on tuntud ka kui “puhas” ehk ainetevaba tantsupidu. Sellised tantsupeod said alguse jooga ja tervislikkude eluviiside levimisega viimasel kümnendil ja on nüüd jõudnud maailmas sadade tuhandete inimeste lemmikpidudeks. Miks? Sest alkoholi puudumisel puudub sellistelt pidudelt täielikult ka purjakil jauramine, kraaklemised ja nõme külge löömine, mis tekitab paljudele tohutut ebamugavust. Selline puhas energia tagab turvalise ruumi, kus inimesed saavad end avada ja end vabalt välja elada. Loosungiks on: “Tantsida, nagu keegi ei vaataks ja laulda, nagu keegi ei kuuleks!”

See on pidu, kus kõik võõrad on sinu sõbrad, neile võib tere öelda, silma vaadata ja pole keelatud ka sellises turvalises südameruumis kallistada. See festival ongi sümbioos kakaotseremooniatest, kus lauldakse ja ekstaatilistest tantsupidudest, kus loomulikult tantsitakse end taevasse.

Pileteid leiab SIIT

Vaata üritust SIIT!

Head Uudised GoodNews