1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Soovitame lugeda: „Õnne ja edu teejuht. Aita end läbi astroloogia“
Soovitame lugeda: „Õnne ja edu teejuht. Aita end läbi astroloogia“

Soovitame lugeda: „Õnne ja edu teejuht. Aita end läbi astroloogia“

Kristelle Sööt-Kajo ja Pille Teearu raamat juhib sind, hea lugeja, läbi astroloogia ja psühholoogia enesearenguteele. Raamat aitab saavutada iseendaga parema läbisaamise, mõista maailma ja ümbritsevaid inimesi paremini, elada elu harmooniliselt, õnnelikult ja edukalt – just nii, nagu sa seda soovid.

Jäär

Jäärale on väga omane elada tänases päevas, siin ja praegu, kui ta just parasjagu ei tegele liiga kiiresti ette jooksmisega. Hetkes elamine on üks väga hea omadus, mida ükski Jäära märgi esindaja ei tohiks ära unustada. Tavaliselt on selline eluviis inimeste jaoks probleemiks, kuid mitte Jäärale, kui ta seda vaid tahaks. Tegelikult piisab Jäärale ainult natuke millegi tõeliselt tahtmisest ja juba ta ongi selle asja kätte saanud, sest nii tugeva tahteenergiaga pole see talle mingiks probleemiks. Küsimus on vaid selles, kas kõike, mida silm ei näe, on alati kohe ja praegu vaja.

Sõnn

Sõnni kõige suuremaks õppetunniks siin maa peal on paindlikkuse õppimine, sest nende soov mitte muutuda ja paigal püsida võib tänapäeva maailmas väga palju nende vastu töötada. Väga lihtsal põhjusel, sest ümberringi muutub kõik tohutu kiirusega ja kui sellega kaasa minna ei taheta, siis jäädakse kaotajaks. Nüüd tuleb vastavalt tänapäeva energiatele ennast kohandada, kuid ühe paikse Sõnni jaoks on see tohutu eneseületus, sest vana ja tuttav asi on ju nii omane.

Kaksikud

Selle märgi all sündinud inimesed on tavaliselt kas ajakirjanikud, müügimehed või isegi taksojuhid. Oluline on see, et nad saaksid pidevalt liikuda ja suhelda, et oma aktiivset meelt ja uudishimu rahuldada. Tegudele suunab neid nende ratsionaalne meel ning teistele võivad nad natukene külmad ja tundetud tunduda, aga põhjus on lihtsalt selles, et Kaksikute emotsionaalne pool on suhteliselt kehvasti arenenud. Üldjuhul on nad väga paindlikud ja kohanemisvõimelised, seega igasugused uuendused ja muutused on nende jaoks loomulik osa elust, mille järgi nad pigem janunevad, sest igasugune muutus tähendab nende jaoks liikumist.

Vähk

Vähid armastavad raha. Tõenäoliselt on nad suurimad sukasäärde kogujad maailmas, sest soovivad tunda ennast kindlustatuna. Neil on alati kuskil midagi tagavaraks. Oma rahaarmastuse tõttu ja tänu heale intuitsioonile on neil ka erakordselt hea ärivaist ja ettevõtte juhiks olemine pole nende jaoks mingi probleem. Tõenäoliselt on nad inimesed, kes oma töötajate eest hoolitsevad parimal võimalikul viisil. Sõltumata nende vara suurusest on kõik Vähid eranditult head hoolitsejad ja delikaatsed kuulajad.

Lõvi

Lõvid armastavad draamat ja tähelepanu ning kui neid miski endast välja viib, siis suure tõenäosusega suudavad nad korraldada suurepärase näitemängu sellest, kui halb neil on. Suure tõenäosusega langeb esimestel kordadel nii mõnigi üsna kergesti nende lõksu. Lõvid on ambitsioonikad ja vähesega nemad ei lepi. Nad soovivad kõrgustesse pürgida, kuid võivad veidi laisad olla selle saavutamisel. Ennast nad laisaks ei pea. Nemad nimetavad seda kõike puhkuseks. Samas, üheltpoolt on neil õigus, sest ka puhkust tuleb endale lubada ja seda üks Lõvi juba oskab. Nad on suurepärased meelelahutajad ja pidude korraldajad.

Neitsi

Neitsidele meeldib käia igasugustel koolitustel, seminaridel ja enesetäiendamisekursustel. Põhjus on selles, et neil on suur teadmisjanu ning informatsiooni kogumine ja selle analüüsimine on nende jaoks eluliselt tähtis. Igasugused eneseabiraamatud ja kursused on samuti Neitside pärusmaa, sest suurte hirmude ja muretsejaloomuse tõttu on neil vaja leida maist kindlust ning paindlik loomus aitab neil väga häid tulemusi saavutada.

Kaalud

Kaalude märgi esindajad otsivad võrdsust ja tasakaalu kõiges ja kõigis, sest nad soovivad, et kaalukausid oleksid kogu aeg kohakuti. Selline maailmavaade teeb neist suurepärased kohtunikud ja diplomaadid, sest nad suudavad näha mündi mõlemat külge. Muidugi ei pruugi selline mõlema poole võrdsustamine alati kiirete tulemusteni viia, sest poolt- ja vastuargumentide pidev vaagimine võib hoopis segadusse ajada ja tulemuseni jõudmine võtab oluliselt kauem aega. Kuigi tulemused venivad, võib kindel olla, et otsus on üldini õiglane mõlema poole suhtes. Otsustamatus ja pidev poolt- ja vastuargumentide üha uuesti ja uuesti läbivaatamine on nende üks suurimaid puudujääke teiste silmis, sest kaua sa ikka vastust oodata jõuad.

Skorpion

Skorpioni päikesemärgi all sündinud inimesed paistavad silma suure vastupidavuse ja läbilöögivõimega. Nad on võimelised minema läbi tule ja vee, et oma eesmärke saavutada. Mitte kellelgi teisel pole sellist sisemist motiveeritust ja enesedistsipliini kui Skorpionitel, kes on endale pähe võtnud mõne eesmärgi saavutamise. Nad on nii enesekindlad, et neid ei suuda peatada mitte miski peale nende endi. Neil on imekspandav julgus ja tahtejõud, mis päästab neid ka kõige põhjatumast august, et nad saaksid jälle fööniksina tuhast tõusta ja kõrgustesse lennata.

Ambur

Oma suure energia suunavad nad tõenäoliselt enese tõe otsimisele ja selleks, et seda leida, on neil kahtlemata vaja kõrgharidust, paljude raamatute lugemist, kursuseid ja elukogemust. Tõenäoliselt on iga Ambur omas valdkonnas nii-öelda „guru” staatuses ja seda võib-olla juba üsna noorena, sest teevad nad ju kõike suurejooneliselt.

Kaljukits

Kaljukitsed on äärmiselt materiaalsed inimesed ja kõik käegakatsutavad asjad on nende jaoks üliolulised. Materiaalne kindlustatus on nende jaoks eesmärk omaette ja selle peavad nad tingimata saavutama enne, kui hakkavad näiteks pere peale mõtlema. Tõenäoliselt on nende suureks eeskujuks olnud isa. Kaljukitsede seas on kindlasti palju suurepäraseid ärimehi ja ettevõtjaid, kes mitte kunagi ei luba inimlikel asjaoludel rahaküsimustesse sekkuda.

Veevalaja

Kuigi nad võivad tunduda üsna eraklikud ja iseseisvad, siis tegelikult neile meeldib suhtlemine ja nendest õhkub ääretut sõbralikkust. Kui keegi üldse aktsepteerib teist sellisena nagu ta on, koos kõigi vigade ja heade külgedega, siis on see Veevalaja. Samas ootavad nad ka teistelt inimestelt ja kogu ühiskonnalt samasugust vastuaktsepteerimist, kuid tihti nad ei leia seda, sest tänapäeva ühiskonnas valitseb tige hinnangute andmine kõigile, lihtsalt selleks, et ennast lühiajaliselt hästi ja teistest paremini tunda.

Kalad

Nende tundlikkus on niivõrd suur, et kui nad ei peidaks või ei põgeneks, siis nad lihtsalt melanhoolitseksid. Selline pessimistlikkus võib neid panna ka alkoholi ja narkootikume tarvitama selleks, et lihtsalt põgeneda, aga nad ei taipa, et nende suurt tundlikkust ei ole võimalik erinevate mürkidega ära kaotada. Vastupidi, nende keha ei talu selliseid hoope väga hästi ja reaalsusesse tagasitulek läheb iga korraga aina hullemaks ja hullemaks.

Head Uudised GoodNews