1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. SINU TERVISE HEAKS I City Detox tervist tõhustav toitumisekuur puhastab keha ja vaimu
SINU TERVISE HEAKS I City Detox tervist tõhustav toitumisekuur puhastab keha ja vaimu

SINU TERVISE HEAKS I City Detox tervist tõhustav toitumisekuur puhastab keha ja vaimu

Et säilitada tervis, puhastuda ja taastada hea keha toonus, ergastada vaimu ja tõsta immuunsüsteemi, saab nädala jooksul osaleda City Detox toitumisekuuris. “Selle nädala jooksul, õigemini kolme nädala jooksul, muutuvad sinu maitsemeel, mis hakkab paremaid toiduvalikuid ise tulevikus tahtma, paraneb tervis, näonahk, lisandub energiat, paraneb seedimine ning kergem ja avaram tunne lubab elust rohkem rõõmu tunda!” ütleb korraldaja Terje Mander.

Foto: Shutterstock.com

Esimene nädal puhastab keha vanast

Ettevalmistusnädalal tehakse plats puhtaks! Enne saabuvat City Detoxi kuupäeva saadab Terje Mander nipid ja juhised, kuidas toimides saaksid oma soovitud, tervise, ilu, kaalulangetuse eesmärki saavutada. Lisaks saad poenimekirja, mida koju varuda ning millest vabaneda koos soovituslike menüüdega algavaks nädalaks. Kaasas on ka mõned jooga- ja meditatsiooninipid, mida oma kasuks kohe tööle panna ja häid tulemusi saada!

Teine nädal nii füüsilise kui vaimse tervise heaks

Teisel nädalal teeb Terje Mander osalejatele parimast toidu toorainest eined kogu päevaks. “Sinna kuuluvad mu lemmikud hooajalised hommikusmuutid, lõunaks megafresh salat, terviseshott ja tervendav ilu ja tervise toormahl, õhtuks mõni hõrk jumalik maandav ja taastav supp,” kirjeldab ta menüüd, kus ta on loov ja ükski päev pole sama.
Samuti võiks City Detoxi vältel tegeleda mõne enda jaoks kaua aega vaevanud teema või asjaoluga, mis elus võiks paremini minna. Selleks tasub endale varuda öökapi peale ja kotti päevaks kaasa üks märkmik, sest saad ka juhised igaks päevaks selle teemaga tegelemiseks.

Foto: Shutterstock.com

Eelpaastu toit tuuakse Harjumaa piires kätte

Kolmandal nädalal õpid iseseisvalt ellu viima soovitusi, näpunäiteid, menüü ning toitumisjuhiseid. Vaatad oma menüü ja eluviisi üle ning viid sisse need muutused, mida vaja, et elus terve ning vitaalne püsida.
Eelpaastuna tuuakse 5.-9. kuupäevani kogu päeva tervisetoit koju (kolm tervisekorda, terviseshott, toormahl ning seedimist tõestev taimetee). Saadaval on ka pakett koolilastele, kuhu lisandub päevapakki pähklisnäkk ja puuvili, lisatasu on 5 €.
Toidud tuuakse Harjumaa piires koju, kooli või tööle kätte ajavahemikus 7.00-9.00.

Rohkem infot leiab Facebookist

Head Uudised GoodNews