1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Siiri Sisask laulab hingamiskontserdil
Siiri Sisask laulab hingamiskontserdil

Siiri Sisask laulab hingamiskontserdil

Siiri Sisask paitab maagilise muusikaga hingi 29. mail Tallinnas hingamiskontserdil.

“Pane tähele, millise tunde tekitab hingetõmme. Taju, kuidas õhk su kehasse ja sealt välja liigub. Piisab ühest hingetõmbest, tekitamaks avarust sinna, kus enne oli katkematu mõtetejada. Sa pead olema teadlik üksnes ühest hingetõmbest. Sellest piisab isegi juhul, kui sa koos hingamisega paar tundi või rohkemgi mediteerid. Üks hingetõmme on kõik, millest sa teadlik olla saad. Ülejäänu on kas mälestus või ootus (ehk siis mõte),” on öelnud Eckhart Tolle.

Hingamiskontsert on veelgi turvalisem ja veelgi sisukam võimalus hingamispraktika viljelemiseks, kus sel korral kannab kuulajat muutunud teadvuse seisundis ja siserännakutes Siiri Sisaski hingestatud hääl.

Olles ühenduses oma sisemise valgusega, peegeldavad kõik teod ja suhted seda kogu eluga üheks olemist, mida sügaval sisimas tunned. See on tõeline lähedus. Ühendus iseenda, elu, teiste inimeste, kogu looduga. Lähedus on julgus olla avatud, olla see, kes tegelikult oled. Luba läbi hingamise ja kauni muusika endasse kogu maailma avarus, hingesoojus, rahu ja armastus.

Õhtut viivad läbi ja hingamisseanssi toetavad hingamisterapeudid Heiki Tomson ja Kretel Viirsaar.

Head Uudised GoodNews