1. Avaleht
  2. Määratlemata
  3. Reiki õpetaja Triin Katriin: mine tagasi oma südamesse ja otsi uuesti üles see rõõm ja armastus!
Reiki õpetaja Triin Katriin: mine tagasi oma südamesse ja otsi uuesti üles see rõõm ja armastus!

Reiki õpetaja Triin Katriin: mine tagasi oma südamesse ja otsi uuesti üles see rõõm ja armastus!

Reiki õpetaja Triin Katriin näeb hetke kriisiolukorras selget sõnumit: on aeg eemalduda kiirusele, materialismile ning läbipõlemisele orienteeritud ühiskonnast ning minna tagasi looduslähedase elu juurde. Oma Facebooki postituses kutsub ta kõiki eestlasi liikuma hirmu juurest ära armastuse, oma juurte ning pärisolemise suunas.

AEG MAHA JA SISEMINE RAHU! ÜKSKÕIK MIS, AGA ME SAAME HAKKAMA! ME OLEME JU EESTLASED! KUTSUN 100 EESTLAST LIIKUMA ARMASTUSE JA RAHU LAINELE!

Ärka, Hing!

Olen nüüd vaimse inimesena paar päeva tunnetanud, mis on meil toimumas. Olen suhelnud oma õpetajatega ja tarkadega üle maailma. Kõige suurem on ärevus ja paanikahäire, millele peame tõmbama kohe piiri. Läheme tagasi nüüd ja kohe rahu lainele! Ja me ei anna jõudu sellele paanikakoldele, mida tekitab meedia ja massipsühhoos. Lõdvestu! Kõige paremini saab inimest hirmutada tundmatuse, teadmatusega. Hirm teadmatuse ees on omakorda üks suurimaid terves maailmas. Hirm pimeduse, surma ja kannatuste ees. Aitäh selle kogemuse eest! Aga liigume edasi armastuse lainele, saagu mis saab! Mine tagasi oma südamesse ja otsi uuesti üles see rõõm ja armastus!

Me läheme sellest üheskoos läbi! Kas sa tead seda 100 ahvi efekti? Ma ei hakka seda pikalt selgitama. Aga kui minu postituse lugemise järgselt vähemalt 100 inimest keskenduvad kohe armastusele ja rahule, on terve Eesti kaitstud. Kaitstud hirmust teadmatuse, tundmatuse ja pimeduse ees! Me teame, et valgus võidab alati pimeduse! Lihtsalt see pime aeg on veider ja võõras, aga saame ka sellega hakkama!

ME VALIME ARMASTUSE JA RAHU TEE. ÄRKA, HING!

Võta üks hetk, keskendu iseendale, südamele. Meie aju on see, mis suudab toota hirmu. Aga sa pead nüüd sellest ülemõtlemise võimest loobuma. See on kõikide sinu lähedaste hüvanguks! Meie sees, südames aga puudub hirm. Hakka nii tegema iga päev, harjutama hingamist, endale keskendumist ja hirmust lahti laskmist. Mine südamesse. Jää sinna.

Kõige hullem, mida hetkel teha saad, on jälgida kõiki uudiseid, sest meedia võimendab uudist täpselt nii palju, kui palju on tal lugejaid. Nii et kui on 100 000 lugejat, on see jõud 100 000 kordne! Kui veel geomeetrilise jadana arvutada, siis on meediat jälgiva inimese aju katastroof… nulle on liiga palju! Appi, appi! Parem pane see telekas kinni ja kallista oma lähedasi! Kallistused, lähedus ja armastus tugevdavad immuunsüsteemi. Keskendu millelegi meeldivale! Tee midagi, mida sa pole ammu teinud. Kas või korista kodus! Või suhtle oma laste ja lastelastega. Helista neile, kellest sa ei ole ammu kuulnud, eriti neile, kes teevad su südame soojaks. Saada mõttes armastust kõikidele oma lähedastele ja ka tervele planeedile. Ja võid tajuda, et mingil tasandil ongi täielik rahu. Hoia ühendust.

TEEME ENERGEETILISE BALTI KETI, MIS HOIAB VÕIMAST ARMASTUST JA RAHU!

Me nagunii elame päeva korraga. Aga sa saad ju kohe täna häälestuda just rahu lainele, saagu mis saab. Tugevda oma peresidemeid ja ela rutiinis. Mõtle, kuidas nüüd, uues olemisvormis edasi toimida, täiesti uuena.

Tuleb uus info, uus teadmine, uus olemisvorm. See on palju parem kui varasem, kus meid on sunnitud läbipõlemise piiril end laenu ja võlgade koormuse all surnuks rabama. Nüüd on paljudel sundpuhkus ja riigil on kohustus lahendada kriisi käigus tekkinud olukord, mis oli juba mullina aastaid keerelnud. Saame vabaks sellest, mis meid ei teeni. Saame vabaks sõltuvusest ja orjameelsusest. Saame vabaks vaesusest.

KASUTAME OMA VABA MAAD TARGALT JA TULEMUSLIKULT!

Kui keskendud iseenda sisse vaatamise ajal ajal mitte viirusele, vaid hoopis millelegi muule, võid avastada, et seda hirmu ei olegi olemas. Mina kui selgeltnägija EI NÄE seda viirust, millest räägitakse. Näen vaid kontrollivaid jõude, kes soovivad saada võimu inimese üle ja et inimesed sööksid nende pimeduse rohtu. Aga me ei saa tunda, justkui keegi oleks inimesest suurem, võimsam ja tugevam kui inimene ise. Inimene on ise väga võimas jõud! Võta ühendust loodusjõudude, oma hinge ja kaitsjatega. Suhtle otse jumala, inglite ja loojaga. Palu endale ja oma lähedastele kõrgeimat kaitset ning seda, et praegune olukord saaks laheneda valgusesse tõusnud inimkonna kõrgeimaks hüvanguks. Kurjus ja pimedus taandugu!

Istugi maha ja küsi enda käest, kes või mis on tugevam kui sina ise. Küsi nii kaua, kuni leiad enda sees selle tugevuse ja teadmise, et oled pidanud kuni tänaseni hakkama saama ilma teiste abita ja saad ka edaspidi. Võta jalad alla, kallis eestlane, ja tunne, mis on sinu taust, kust me oleme välja kasvanud. Viska maha see võlts materiaalne heaolumull ja pane oma jalad maasse!

SA SAAD HAKKAMA! ÄRKA, HING!

Vaimsel tasandil öeldakse, et me peaksime suutma keskenduda iseendale ka kõige ärevamates kohtades. See tähendab, et peame suutma säilitada sisemise rahu ka praeguses viiruste paanikas. Mis mind on siiani kõige enam häirinud, ongi see väline massipsühhoos ja paanika. See väline teema, mis tahab kõiki kaasa tõmmata. Selle taga on meedia võimendus. Tegelikult ju riik kinnitab, et kõik saab korda – meil on piisavad toiduvarud, meil on piisavalt kättesaadavat arstiabi. Kindel on see, et varakevad on alati olnud viiruste ja puhastuste hooaeg. See pole esimene kord, kui kogeme viiruseid enne suurt suve.

Kohe on kevad, on aeg maha panna kartul ja tomatid kasvuhoonesse, et tagada enda perele toit. On aeg panna endale jalad alla tagasi, taastada põllupidamine ning maaelu ja mitte elada enam kanajalgadel. See ongi see suur äratuskell, mida siiani pidevalt oleme tahtnud kinni vajutada – et äkki saaks veel magada edasi. On aeg tagada see, et sügiseks on meil olemas enda riigis kasvatatud toit ja mitte loota teistele. On aeg tugevdada riigina seda, mis meil juba on. Hakata elama nii, nagu elasid meie vanemad ja vanavanemad. Ja armastama oma maad.

Me oleme eestlased ja oleme läbi elanud väga keerulisi aegu – ja elame ka nüüd! Oli aeg, kus toitu sai vaid talongide eest ja keegi ei söönud üle. Olime terved, sest meil oli enda kasvatatud toit ja hoidised.

Mis on aga head uudised: tänaseks on minu tutvusringkonnast teada üks naine, kes paranes viirusest vaid mõne päevaga. Tema sümptomid olid kerged. Ta on avaldanud need andmed avalikult ka oma FB seinal. Ta on kangelanna ja teenäitaja, et olukord on kergesti kontrollitav. Samasugused uudised on tulnud Saaremaalt, kus viirusesse nakatanud inimene paranes.

AEG MAHA! SISEMINE RAHU! Taastame esmalt sisemise rahu! Ükskõik mis saab, me saame hakkama kõigega! Me oleme ju eestlased!

Ärka, Hing! Tugevat tervist, positiivsust ja südames püsimist!

Triin Katriin

Head Uudised GoodNews