1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Regiina Pihlak: mis siis, kui kõik ongi võimalik?
Regiina Pihlak: mis siis, kui kõik ongi võimalik?

Regiina Pihlak: mis siis, kui kõik ongi võimalik?

Mis siis, kui kõik oleks võimalik? Mida sa siis kohe valiksid ja teeksid? Kas oskad öelda?

Ma arvan, et sinu esimene vastus on see, et ah, kõik pole ju niikuinii võimalik, mis udu sa ajad. Tavaliselt tuleb seda küsimust mitu korda küsida, enne kui see selgelt kohale jõuab. Kui siiski…

Öeldakse, et küsi ja sulle antakse! Kas jälle mingi sisutu sõnakõlks? Tegelikult ei ole.

Kui sa soovid tõeliselt midagi muuta, siis on kõik võimalik! Tõeline soov ja tahe teeb kõik võimalikuks!

Sa käid koolitustel, kus öeldakse, et küsi raha, küsi iga päev raha, et see lihtsalt ilmuks. Sa küsidki tuima näoga igal võimalikul hetkel raha, sest koolitaja käskis. Kus see raha siis on? Ei tule seda kusagilt.

Aga kus on point? Ega koolitajal seda raha vaja ei ole, sinul on! Ja kui sina seda kogu oma kohalolekus ei küsi, siis seda ei tule ka.

Teine aspekt on selles, et me küsime küll, kuid mida teeb meie meel? Murdosasekundiga tuleb erinevaid vastuseid: no kes selle raha mulle siis annab; ma ei vääri seda; niisama see nüüd küll kusagilt ei tule; ma pole ju midagi teinud, et ma peaksin raha saama jne jne. Ja ongi kogu sinu soov likvideeritud!

Lase oma kaitsed alla, ütle oma meelele STOP IT! ja küsi. Jää ootusärevusse, sest sa ju ei tea, kuidas see soov täide läheb. Ära hakka analüüsima ega vabandusi otsima, miks sa seda kõike saama ei peaks. Ole nagu 3-aastane lapsuke, kes on põnevil, mida ta jõulukingiks saab. Ole selles energias! See toimib!

Me oleme pärinud oma esivanematelt hulga huvitavaid ja kivisse raiutud tõekspidamisi. “Raha tuleb raske tööga” – HUVITAV VAATEPUNKT! Kas tõesti ongi nii? Kuidas see on võimalik, et paljud veel tänapäeval selle mõtte järgi elavad? Veel huvitavam vaatepunkt!

Asi on ju valikutes. Kõik on sinu valik. Kui sa valid olla rikas, siis sa oledki rikas. Kui sa valid olla vaene, siis sa oledki vaene!

Kui sa valid olla rikas, siis teed sa enda sees teadliku otsuse! Sa oled avatud ja võtad vastu kõik, mis elu sulle annab – kogu hea ja halva! Sa teed igal võimalikul hetkel uusi valikuid, sa liigud  elus raketikiirusel edasi. Ja tead mis, raha järgneb sulle ja sinu rõõmule! Rõõm ei järgne rahale, vaid raha järgneb rõõmule!

Kui sa valid vaesuse, siis sa oledki vaene! Sa oled masenduses ja mängid ohvrit. Sa otsid haletsust, et keegi sulle pai teeks ja et kõigil sinust kahju oleks. Sa ei soovigi midagi muuta, sa ei tee ühtegi valikut. Sa vaid toidad oma masendust, mis loob seda igal sekundil juurde. Sa oled väga võimekas seejuures ja kõik sinu mõtted ja soovid lähevad täide! Sa oledki päriselt vaene!

Miks meil on tunne, et me ei vääri raha ja miks me ei julge seda niisama vastu võtta? Miks me arvame, et keegi teine on meist parem ja temale on kõik lubatud? Mina sain teadlikuks seitse aastat tagasi, kui õppisin Holistika Instituudis. Mulle jõudis kohale, et kõik inimesed siin maamunal, kõik me oleme ühesugused. On see siis Jüri Ratas, Donald Trump, Vladimir Putin, Regiina Pihlak või Lelleküla Ants. Kõik me oleme lihast ja luust ja kõigil meil on valikud. Absouutselt kõigil! Mõni lihtsalt kasutab neid rohkem, mõni vähem.

Kui sina nüüd valiksid iseennast ja vaataksid, mis elu sa täna omale loonud oled, siis sul on valik seda muuta – halvast heaks või heast veel paremaks! Tee see valik kohe nüüd! Küsi enda ellu kõike seda, mida sa väärid, sest sa väärid ainult parimat!

Küsi raha ja ära jää ootama rahapakke ukse taha. Kõik võimalikkused ilmuvad sinu ellu hoopis teisel viisil, kui sa seda soovinud oled. Ole avatud kõigele, mis tuleb, ära loo endale ettekujutust sellest, kuidas midagi juhtuma peab, sest niikuinii see nii ei lähe. Lihtsalt küsi ja ole avatud ilma igasuguste vaatepunktideta!

Vali ennast!

Regiina Pihlak

 

Head Uudised GoodNews