1. Avaleht
  2. Hingele
  3. REAALSUSKONTROLL I Kui rahul oled sa oma eluga tegelikult?
REAALSUSKONTROLL I Kui rahul oled sa oma eluga tegelikult?

REAALSUSKONTROLL I Kui rahul oled sa oma eluga tegelikult?

Õnnekoolitaja Dalí Getter Karat, kes korraldab koolitust “Järgmise taseme mina”, sõnab, et selleks, et aru saada, kui rahul sa oled oma eluga, tasub teadlikult maha istuda ning rahulikult kaardistada oma eluvaldkondi. Ta toob välja, et  kui sa ei tea, kus sa oled, ei tea sa ka, kuidas edasi liikuda.

Viis eluvaldkonda

Need on viis eluvaldkonda, mis on enamasti elus kõige olulisemad.

  • Armastus, suhted ja seks
  • Raha ja küllus
  • Enesearmastus, enesehinnang, endasse suhtumine, suhe iseendaga
  • Välimus, tervis, kehakaal
  • Töö, karjäär, missioon, kirg

Et saada sotti, kui rahul sa nendes eluvaldkondades tegelikult oled, võta märkmik või paber. Jaga paber kaheks, kus on pluss- ja miinuspool. Kirjuta plusspoolele kõik asjad, mis on selles valdkonnas väga hästi, millega oled rahul ja millega on südames rahu ja kergus. Miinuspoolele kirjuta aga ausalt asjad, mis ei ole hästi, millega sa ei ole rahul ning millega tahaks paremuse poole minna.

Dali Getter Karat. Foto: Gerda Tomson

Dalí Getter Karat rõhutab, et harjutuse tegemisel on kõige tähtsam olla iseenda vastu aus, sest sa ei pea seda harjutust kellegagi jagama. “Mida ausam sa oled enda vastu, seda kindlam on vundament, kust edasi liikuda. Mida rohkem maske sa enda ees kannad, seda rohkem on vundamendis mõrasid,” märgib ta.

Ta sõnab ka, et seda harjutust on hea teha regulaarselt ning tulemusi võrrelda, kas eluvaldkondades on toimunud areng suurema rahulolu poole või mitte.

Kursuselt “Järgmise taseme mina” saab vastused nendele küsimustele:

  • Kuidas tõusta, uue energiaga kaasa liikuda?
  • Mismoodi oma sagedust kõrgel hoida?
  • Milliste tehnikatega ise oma reaalsust luua?

Dalí Getter Karat selgitab, et elu on nagu trepp – me liigume kogu aeg “trepiastmeid pidi” kõrgemale. Uuele tasemele tõusmine võib kaasa tuua hirmu, ärevuse, turvatunde puudumise. Need ei tohiks olla aga takistuseks tõusmisel, vaid tõukeks veelgi teadlikumale teekonnale. Kursus algab 13. septembril 2021.

Head Uudised GoodNews