1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. RAAMATU TUTVUSTUS! VAHVA RAAMAT LASTELE! “Kasvame koos” viib põnnid põnevasse muinasjutumaailma
RAAMATU TUTVUSTUS! VAHVA RAAMAT LASTELE! “Kasvame koos” viib põnnid põnevasse muinasjutumaailma

RAAMATU TUTVUSTUS! VAHVA RAAMAT LASTELE! “Kasvame koos” viib põnnid põnevasse muinasjutumaailma

kadri kaseLastekirjanik ja ema Kadri Kase on põnnidele mõeldes välja andnud luuleraamatu “Kasvame koos”, mis aitab laste maailma muuta veelgi värvilisemaks ja avaramaks.

Lapsed armastavad luuletusi! Põnevad sõnad ja lustakad riimid viivad nad kergesti kaasa fantaasiamaailma suurtesse seiklustesse, rikastavad sõnavara ja tõstavad juba varakult emotsionaalset intelligentsust.

“Kasvame koos” luulesalmiraamat on vahva väike lugemisvara koos humoorikate illustratsioonidega, kus väike lugeja seikleb salmitegelastega küll aiamaal peenarde vahel või hoopiski vetevana vahuses vannis.

Luulesalme on eriti vahva lugeda unejutuks koos isa ja emaga. Ilmekas lugemine lisab emotsiooni ja meeldib nii lastele kui vanematele. Luulesalmiraamat on ideaalne kingitus väikestele printsesside või printside raamaturiiulisse, see on sobilik kingitus argipäeva rikastamiseks või kingikotti eriliseks tähtpäevaks.

Luulesalmiraamat on sobilik lasteaia ja algklasside vanuses lastele (1.-3.klass). Raamat on kõvade kaantega, liimköitega, formaadiga 21×21. Sisaldab 15 lustakat luulesalmi ja kahte lühijuttu vahvate illustratsioonidega.

kasvamekoos

Head Uudised GoodNews