1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. RAAMATUSOOVITUS! Raamatud, mis aitavad iseendale lähemale jõuda
RAAMATUSOOVITUS! Raamatud, mis aitavad iseendale lähemale jõuda

RAAMATUSOOVITUS! Raamatud, mis aitavad iseendale lähemale jõuda

Brandon Bays viibib Tallinnas 13.–15. aprillini

Rahvusvaheliselt tuntud koolitaja, bestselleri autor ja enesearengu ekspert Brandon Bays avastas oma tõelise kutsumuse läbi teda tabanud haiguse, kui 1992. aastal diagnoositi tal hiigelsuur kasvaja.

Sellest hetkest sai alguse naise erakordne eneseotsingu, transformatsiooni, tervenemise ja vabaduse teekond. Sellel teekonnal avastas ta viisi, kuidas pääseda ligi piiramatule vaimujõule, mis on olemas iga kui viimase inimese sees. Brandon Bays viib 13.–15. aprillini Tallinnas läbi intensiivseminari „Journey Intensive“, kuhu on oodatud kõik huvilised.

Tutvustame Brandon Baysi eesti keeles ilmunud viite raamatut.

Rännak. Praktiline teejuht enda tervendamise ja vabastamiseni 

Brandon Baysi raamat „Rännak” räägib vabadusest. Me kõik tunneme, et sügaval meie sees peitub tohutu vägi. Igatseme seda kogeda, aga miski hoiab meid tagasi. Me igatseme vabaks saada, aga ei tea, kuidas. Sellest raamatust selgub, kuidas vabaks saada.

Kui Brandon Baysil diagnoositi korvpallisuurune kasvaja emakas, sai ­alguse tema vapustav hingeotsingurännak. Naine oli otsus­tanud terve­ne­da loomulikul teel – ta ei võtnud rohtu ega läinud lõikusele, ent kuus ja pool nädalat hiljem leiti, et kasvaja on kadunud. Omaenese meele-keha tar­kusest avastas Brandon Bays võimsad vahen­did, millega saavutada ­otsene juurde­pääs hingele – nagu tingi­musteta armastus, piiritu rahu, elav kohal­olek enda sees –, ning leiutas tervenemise revolutsioonilise para­­­digma. Kümned tuhan­ded­­ inimesed üle kogu maailma on sellest ajast ­saadik kasu­tanud rännaku­tööd, et äratada oma lõpmatu vägi ning vaba­neda eluaegsetest emotsio­naalsetest takistustest­ ja füüsi­listest haigustest.

Praktiliste, lihtsalt kasutatavate tehnikate abil võimaldab Rännak sukelduda oma hinge ja saada ühendus sisemise tarkusega, avastada ja täielikult kaotada emotsionaalsed ja füüsilised tõkked, avastada allasurutud emotsioonid ja rakumälestused, mis võivad viia haigusteni, ning need puhastada, tervendada oma olemust, emotsioone ja keha, kogeda piiritut sisemist rõõmu, rahu ja armastust
elada elu, mis väljendab su kõrgeimat potentsiaali ja saada lõpuks tõeliselt vabaks.

Vabadus on 

“See raamat on kirjutatud selleks, et anda teile elavat kogemust vabadusest.” Need on raamatu „Vabadus on“ avasõnad – ja Brandon annab raamatus seda, mida lubab. See on raamat vabadusest – vabadusest kõige tõelisemas ja sügavamas mõttes, vabadusest kõikidel olemise tasanditel.

Brandon Baysi „Vabadus on” aitab lugejal muuta oma elu pingu­tuse­ta mõnusaks olemiseks, täis armu ja rõõmu. ­Juhendatavad sisevaatlused meditatsioonide ning süüvi­­vate mõtlustega ­võimaldavad kogeda ilmutusi, lõpmatus­­tunnet ja puhastumist. Raamat on tulvil inspireerivaid lugusid, mis arendavad sügavamat mõistmist, ning lihtsaid õpetusi, kuidas oma ­­tarkust igapäevastes olukordades rakendada. „Vabadus on” pakub lugejale vahendid, mille abil elada oma elu tänulikkuses, armas­tuses ja vabaduses.
Autor mitte üksnes ei räägi vabadusest, vaid aitab seda ise kogeda. Pingutuseta juhib ta järgijat oma kindlal­ ja leebel viisil vaikusesse ja rõõmu igaühe sees. Ta õpetab, kuidas­ ­vabastada end emotsionaalsetest tõketest, kõrvaldada nega­tiivne­ enesehinnang ja minetada mineviku piirangud, et võiksime loomulikult avaneda omaenda vabalt lendavale olemusele.

Laste Rännak 

Raamat “Laste rännak” on põnev ja innustav käsiraamat lastevanematele ning igaühele, kes hoolib lastest. Brandon Bays pakub raamatus praktilisi töövõtteid, kuidas olla oma lapsele kaaslaseks tema kaasasündinud geniaalsuse vabastamisel, nii et tema loomulikud võimed särama löövad ja vaim kõrgustesse tõuseb. Lihtsate, kasutajasõbralike tehnikate abil saab lugeja aidata lapsel klaarida nii emotsionaalseid tõkkeid kui ka füüsilisi probleeme. Raamat on täis innustavaid, tegelikust elust võetud lugusid. Lisaks on raamatus kirjeldatud kahte täispikkuses rännakupotsessi, mis mõeldud viie- kuni kaheteistaastastele.

 

Teadvustamine. Uus vääring 

Brandon Baysi ja tema elukaaslase inspireeriv raamat “Teadvustamine. Uus vääring” viib lugeja taas Rännakule ja purustab piiravad paradigmad, mis on takistuseks kogemast oma elus piiritut rahulolu.  Raamatust leitavad vabastavad õpetused avavad lugeja otse omaenda otsatusse võimekusse, juhatades pingutuseta manifesteerima piiramatut küllust oma karjääris, tervises, suhetes, loovuses – rahaliselt, emotsionaalselt, füüsiliselt, vaimselt – olemise kõikidel tasanditel „Teadvustamine. Uus vääring” kutsub lugejat ütlema „jah” uuele külluseteadvuse vormile – niisugusele, mis pakub rahuldust isiklikult ja toetab globaalselt.

 

 

 

Valgus tunneli lõpus

Depressioon, ärevushäired, stress ja läbipõlemine on laialt levimas kogu maailmas. Kuidas depressiooni ära tunda, mida selle keerulise seisundi puhul ette võtta ja kuidas sellest vabaneda? Raamatust “Valgus tunneli lõpus” leiabki lugeja vastused nendele küsimustele. Selles inspireerivas ja kogemustel põhinevas raamatus toovad autorid esile depressiooniga seotud eksiarvamused ja sõnastavad depressiooni olemuse ümber ning õpetavad samm saamu haaval, kuidas depressiooni põhjusteni jõuda ja neist vabaneda. Jagades lugejaga rännakumeetodi põhiharjutusi ning isiklikke kogemusi, näitavad autorid, kuidas avastada positiivsus ja rõõm, mis peituvad meie sügavamas olemuses. Selles raamatus on palju erinevaid sisevaatlusi, mis seisnevad suunistes, kuidas läbi teha sisemisi rännakuid. Sõltumata sellest, kas oleme siis depressioonis, lihtsalt pisut stressis, ärevil või kurvameelsed, võimaldavad need harjutused meil vabaneda ning hakata elama täiuslikumat ja tähendusrikkamat elu ning avastada oma elu tõelist eesmärki.

Head Uudised GoodNews