1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. RAAMATUSOOVITUS! Raamat, mis aitab luua elu, mida armastate täiega. Ja luua see kohe!
RAAMATUSOOVITUS! Raamat, mis aitab luua elu, mida armastate täiega. Ja luua see kohe!

RAAMATUSOOVITUS! Raamat, mis aitab luua elu, mida armastate täiega. Ja luua see kohe!

Jen Sincero raamat “Sa oled tegija” on raamat inimestele, kes soovivad oma elu paremaks muuta, rohkem nautida, aga ei taha seda tehes ribadeks tõmmata.

Selles värskendavalt lõbusas enesearenguraamatus pakub menukite autor ja maailmarändurist edukustreener Jen Sincero lugejale 27 suutäiesuurust peatükki, mis on tulvil naljakaid inspireerivaid lugusid, elutarku nõuandeid, lihtsaid harjutusi mõne aeg-ajalt sekka poetatud vandesõnaga, mis aitavad teil:

  • teha kindlaks õõnestavad uskumused ja käitumised, mis seisavad teie ja teie soovide vahel;
  • luua elu, mida armastate täiega. Ja luua see KOHE;
  • teenida paremat palka. Sellist palka, mida te pole veel kunagi teeninud.

Olles raamatu läbi lugenud, saate aru, miks olete see, kes olete, kuidas armastada seda, mida te muuta ei saa, kuidas muuta seda, mida te ei armasta, ja kuidas kasutada Jõudu, et saada vingeks tegijaks.

Jen Sincero on mitme menuki autor ja edukusetreener, kes on aidanud loendamatutel inimestel muuta isiklikku ja tööelu oma uudiskirjade, seminaride, erasessioonide, avalike esinemiste, artiklite, toodete ja raamatute kaudu. Mõni aasta tagasi jättis Jen Sincero oma kodu Californias, et reisida maailmas ja julgustada nii paljusid inimesi kui võimalik elama ohjeldamatult ägedat elu.

Lugejate kommentaarid:

Mu abikaasa näppas selle mu öökapilt ja keeldub seda tagasi andmast enne, kui on ise läbi lugenud. Igaüks meist vajab väikest Jen Sincerot!

Ma nautisin seda raamatut. See on naljakas ja praktiline, annab eluks vajalikke suuniseid andev ja julgustab ennast rohkem armastada.

Tagastasin selle raamatu, see oli nii halb! Ainukesed inimesed, kellele see raamat meeldib, on need, kellele meeldivad „energia vood“, universumi jõud ja muu selline kummaline värk. Kuidas kurat see raamat hitiks sai?

Armastan seda raamatut! Väga lihtne lugeda ja väga motiveeriv. Soovitan kõigile!

Jah, jah, ma olen tõesti tegija. See raamat aitab sul saada oma tupikus elule tuult tiibadesse ning liikuda edasi edu, rahulolu ja enesekindluse poole. Väga hästi kulutatud raha, väike investeering, mis tasub ennast ära.

Head Uudised GoodNews