1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. RAAMATUSOOVITUS! Osho: Emotsioonid
RAAMATUSOOVITUS! Osho: Emotsioonid

RAAMATUSOOVITUS! Osho: Emotsioonid

Osho EmotsioonidRaamatust leiab vastuseid see, kes otsib oskusi, mis aitavad vabaneda vihast, kadedusest ja hirmust.

See raamat on lihtne teejuht, kuidas paremini mõista oma emotsioone. Selles Osho armastatumatest esinemistest pärit meeldejäävate ja sisukate tsitaatide valikus võtab ta käsile kolm suurimat emotsiooni: hirmu, viha ja kadeduse.

Kui tärkavad need emotsioonid, oleme sageli dilemma ees, kas neid väljendada või alla suruda. Oma tunnete väljendamine võib teisi haavata või tekitada veelgi suurema konflikti ja eksiarvamuse. Aga tunnete allasurumine, isegi heasoovlikkusena näiva „enesekontrolli” abil, ei tee neid tundeid olematuks. Me tunneme end siis endiselt halvasti, või veel halvem, plahvatame mõne tühise asja peale, mis on lahti rebinud vana ravimata emotsionaalse haava.

Osho pakub enda väljendamise või allasurumise asemel kolmandat võimalust. Ta pakub süvenemist oma emotsioonide põhjustesse ja harjumust emotsioone nende tärkamisel jälgida, olles avatud õppetundidele, mida need püüavad meile õpetada. Raamat aitab aru saada, et isegi kõige katsumusterohkemad olukorrad ei pea meid ärritama ega põhjustama meile valu.

Head Uudised GoodNews