1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. RAAMATUSOOVITUS! Jon M. Huntsman: Võitjad sohki ei tee. Ka mitte raskel ajal
RAAMATUSOOVITUS! Jon M. Huntsman: Võitjad sohki ei tee. Ka mitte raskel ajal

RAAMATUSOOVITUS! Jon M. Huntsman: Võitjad sohki ei tee. Ka mitte raskel ajal

Võitjad sohki ei tee. Ka mitte raskel ajalBestselleriks saanud raamat Jon M. Huntsmanilt, tulvil ideid, kuidas tänapäeva raskeid aegu ja ülemaailmset majanduskriisi üle elada.

„Kõik teevad seda nagunii!” Kõik teevad sohki. Võtavad vahelt kasu. Valetavad. Võib-olla olid asjad kunagi teistmoodi. Tänapäeval aga mitte. Kui tahad olla edukas sellises majanduses, pead lihtsalt kompromisse tegema. On ju nii?

Ega ikka ei ole küll. Ka kõige kõrgemal äritasemel on võimalik edukas olla, ilma et tuleks selle nimel ohverdada elu elamisväärseks muutvad põhimõtted. Tahate tõestust? Te hoiate seda praegu enda käes.

Jon M. Huntsman ehitas täiesti nullist üles 12 miljardi dollari väärtusega äriimpeeriumi ja tegi seda vanamoelisel teel: väärikusega. Esines lühiajalisi kulusid ja tuli teha raskeid otsuseid. Läbi tuli elada ka palju raskeid aegu. Täpselt nagu tänapäeval. Kuid lõpuks selgus, et väärikustundega teiste juhtimine polnud mitte ainult Huntsmani enda jaoks õige tegu, vaid ka majanduslikult parim strateegia.

Raamatus „Võitjad sohki ei tee“ räägib Huntsman sellest, kuidas ta enda äri rajamisega hakkama sai ja kuidas see on võimalik ka teistel. See raamat tuletab teile meelde, milleks üldse tööle asusite ja miks valiti juhtima just teid. Raamat räägib sellest, kuidas leida endas vaprus, et astuda just seda teed mööda, mis teie arvates on õige, olenemata sellest, millised katsumused vastas seisavad.

Tuleb mõelda sellele, milliste inimestega äri teha sooviksite. Siis tuleb muuta end ise sarnaseks inimeseks, kasutades selleks ka käesoleva raamatu tarkusi.

See raamat räägib võitmisest. Võitmisest õigel moel.

Head Uudised GoodNews