1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. RAAMATUSOOVITUS! Jack Kornfield: Sissejuhatus meditatsiooni. Hooliva tähelepanu harjutused
RAAMATUSOOVITUS! Jack Kornfield: Sissejuhatus meditatsiooni. Hooliva tähelepanu harjutused

RAAMATUSOOVITUS! Jack Kornfield: Sissejuhatus meditatsiooni. Hooliva tähelepanu harjutused

Sissejuhatus meditatsiooni. Hooliva tähelepanu harjutusedOled sa mõelnud proovida mediteerimist, aga pole teadnud, kuidas alustada?
Selles raamatus näitab usaldusväärne õpetaja Jack Kornfield, kui lihtne on alustada ja jääda igapäevase mediteerimise juurde.

Hooliva tähelepanu meditatsioon, mida tuntakse ka vipassana praktika nime all, on iidne, aegade jooksul järele proovitud kunst, mis aitab rahustada südant, muuta selgeks pea ja avada uksed kõrgema mõistmise juurde.

See raamat sisaldab terviklikku, sammsammulist kursust, mis on loodud just algajatele. Neid kaheksat meditatsiooni harjutades õpid suunama hooliva tähelepanu valgust kõigele, mida iga päev koged, ning kasutama heatahtlikkuse tervendavat väge iseenda ja teiste heaks. Need praktikad on lihtsad ja elegantsed – saad alustada kohe. See aga võib olla sinu esimene samm sisemise avastamise ja ärkamise suunas, mis kestab kogu su ülejäänud elu.

Jack Kornfield, PhD, on autor, psühholoog ja üks kõige olulisematest õpetajatest, kes tutvustasid budistlikke harjutusi läänemaailmale. Jack Kornfield lõpetas Aasia kultuuriloo eriala 1967. aastal Dartmouthi kolledžis ja seejärel süvenes budistlikesse õpetustesse Tais, Birmas ja Indias. Ta on koos kaaslastega asutanud kaks meditatsioonikeskust – Insight Meditation Society ja Spirit Rock Meditation Center – ja õpetanud alates 1974. aastast. Tal on doktorikraad kliinilises psühholoogias ja ta on kirjutanud mitmeid raamatuid, sealhulgas „A Path with Heart”, „After the Ecstasy, the Laundry”, „The Wise Heart” ja „A Lamp in the Darkness”. Jack Kornfield elab Põhja-Californias koos naise ja tütrega.

Head Uudised GoodNews