1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ÕPI REIKIT I Reikiga õpid tervendama ennast ja teisi
ÕPI REIKIT I Reikiga õpid tervendama ennast ja teisi

ÕPI REIKIT I Reikiga õpid tervendama ennast ja teisi

Reiki koolis toimuvad traditsiooniliselt kahepäevased ja individuaalse kontakt-pühitsusega Usui Reiki kursused toimuvad 4. ja 5. juunil. Esimese astme kursuse tähtsaim osa on kontakt-häälestuse ja pühitsuse protseduur, mida võib võrrelda raadiovastuvõtja häälestamisega soovitud sagedusele. Pärast seda oled võimeline ka ise reikit kanaliseerima läbi enda käte kõigile ja kõigele.

Mis on reiki?

Kursusel saad teada, kuidas vahendada energiat endale ja teistele tervendamise eesmärgil. Näiteks saad vahendada tervendavat energiat endale, perele, sõpradele, töökaaslastele, loomadele, toidule, taimedele, kodule, autole ja kõikjale meid ümbritsevas keskkonnas.

Reiki meetod aitab saada sõbraks iseendaga ja luua positiivset tulevikku, vabaneda stressist, sõltuvustest ja kroonilistest haigustest ning tugevdada immuunsüsteemi.

Reiki avardab ka maailmavaadet ja arendab loovust, jõudmaks iseenda tõelise olemuseni, et olla kohal ja õnnelik. See on verstapostiks vaimsel virgumisel ja taipamisel ja kui seda kasutada igapäevaselt, saavutad täisväärtusliku elu nii vaimselt kui füüsiliselt.

Praktiline kursus

Kahepäevane kursus koosneb kolmest osast. Esimeses tutvustatakse reiki olemust ja ajalugu koos puhta õpetusega – 1. aste tugineb Jaapani maausu shinto ja zen-budismi filosoofiale. Teises viiakse läbi 1. astme traditsiooniline kontakt-pühitsus, reikienergia kanaliseerimise ja kätega tervendamise põhialused ning tehakse seanss iseendale.
Kolmandas tutvustatakse enesepuhastuse ja tunnetuse arendamise tehnikaid, räägitakse vee mõjust inimesele, laetakse reikiga vett ja puhastatakse reikiga ruume. Käsitletakse Byoseni kui infoedastajat, tehakse kontaktreiki praktikat massaažilaual/toolil, energiakeskuste tasakaalustamist ja reikiringi.

Juhendajaks on reikimeister ja tervendaja Age Pihlak.

Vaata lähemalt siit.

Head Uudised GoodNews