1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ÕNNEVALE(M) I Õnnekoolitaja Dalí Getter Karati saates “Õnnevale(m)” Star FM-is on külas Rita Rätsepp
ÕNNEVALE(M) I Õnnekoolitaja Dalí Getter Karati saates “Õnnevale(m)” Star FM-is on külas Rita Rätsepp

ÕNNEVALE(M) I Õnnekoolitaja Dalí Getter Karati saates “Õnnevale(m)” Star FM-is on külas Rita Rätsepp

Õnnekoolitaja Dali Getter Karati, GoodNewsi ja Star FM-i saade “Õnnevale(m)” on eetris pühapäeval kell 11-12 ning sedapuhku jagab oma õnnevalemit näitleja Rita Rätsepp.

Õnn on hetkes

Raadiosaates “Õnnevale(m)” eelmises saates käis külas seltskonnadaam Anu Saagim, kes arvas, et õnnevalemit pole tegelikult olemas – õnn on vaid hetkes. Kui sellest aru saad, oled endale juba pool õnnevalemist selgeks teinud. Saagim usub ka, et kui sa ei koge elus kurbust, ebaõnne, kehva enesetunnet, siis ei oska sa ka õnne väärtustada.

Suurimaks õnnevaleks pidas ta aga seda, kui mõtled, et leiad enda kõrvale ideaalsed inimesed. Tegelikult pole ükski asi igavene ega kivisse raiutud.

Meie vastutus on olla õnnelik ja õnne jagada!

Sel nädalal on saates “Õnnevale(m) külas näitleja Rita Rätsepp, kes õnnevalemi puhul tsiteerib Vigala Sassi – õnne valem on lihtsalt olla elus ja sellest rõõmu tunda. Ta usub ka, et kõik, mis elus toimub, on kogemus.

Rätsepp soovitab olla alati õppija ja õpetaja – teadvusta, et sa kogu aeg õpid ja oled kellegi jaoks õpetaja. Koge ja kogu kogemusi.

Rätsepp usub ka, et kui oleme oleme kõik tasakaalus, rõõmsad ja õnnelikud, tõstame sellega Maa vibratsiooni. Seega on meie vastutus olla õnnelik ja oma õnne jagada!

“Õnnevale(m)” on eetris raadiojaamas Star FM pühapäeval kell 11.

Head Uudised GoodNews