1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ÕNNEVALE(M) I Õnnekoolitaja Dalí Getter Karati saates “Õnnevale(m)” Star FM-is on külas Epp Kärsin
ÕNNEVALE(M) I Õnnekoolitaja Dalí Getter Karati saates “Õnnevale(m)” Star FM-is on külas Epp Kärsin

ÕNNEVALE(M) I Õnnekoolitaja Dalí Getter Karati saates “Õnnevale(m)” Star FM-is on külas Epp Kärsin

Õnnekoolitaja Dali Getter Karati, GoodNewsi ja Star FM-i saade “Õnnevale(m)” on eetris pühapäeval kell 11-12 ning sedapuhku jagab oma õnnevalemit koolitaja Epp Kärsin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Õnnevale(m) (@starfmonnevalem)

Elukingituse eest peab tasuma väärikate tegudega

Raadiosaates “Õnnevale(m)” eelmises saates käis külas laulja ja muusikapedagoog Heidy Tamme, kes on elanud värvikat elu oma tõusude ja mõõnadega. Heidy on kindel, et just hädad on teda enim elus voolinud. Ta põhjendas, et kui elame külluses ja kõik on olemas, ei liigu me ka kuskile ja oleme oma mugavustsoonis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Õnnevale(m) (@starfmonnevalem)

Ta jagas saates oma elufilosoofiat – me kõik tuleme siia ellu Universumi loal ja omal tahtel, kaasas aardekirst, mida jagada. Küll aga on elu vaja lunastada – see on antud ajutiselt ja selle eest peab maksma väärikate tegudega.

Õnn seisneb väikestes asjades, mida tasub märgata

Sellenädalane külaline Epp Kärsin sõnab, et õnn seisneb väikestes asjades ja pisiasjadest saavad suured asjad, mida tasub märgata ja mille eest tasub olla tänulikud.

Ilu on kõikjal meie ümber ja on väga oluline lapse kombel uuesti maailma avastada, käia avatud südamega ja märgata ilu kohalolekus.

Muidugi on kõik elus haiget saanud, ent Epu sõnul ei tasu südant lukku keerata – nii keelame endale armastust ja jääme paljudest asjadest elus ilma.

“Õnnevale(m)” on eetris raadiojaamas Star FM pühapäeval kell 11.

Head Uudised GoodNews