1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ÕNNEVALE(M) I Õnnekoolitaja Dalí Getter Karati saates “Õnnevale(m)” Star FM-is on külas Anu Saagim
ÕNNEVALE(M) I Õnnekoolitaja Dalí Getter Karati saates “Õnnevale(m)” Star FM-is on külas Anu Saagim

ÕNNEVALE(M) I Õnnekoolitaja Dalí Getter Karati saates “Õnnevale(m)” Star FM-is on külas Anu Saagim

Dali Getter Karati, Star FM-i ja GoodNewsi saade “Õnnevale(m)” on eetris täna kell 11-12 ning sedapuhku jagab oma õnnevalemit seltskonnadaam ja ajakirjanik Anu Saagim.

Õnnevale ja õnnevalem

Raadiosaates “Õnnevale(m)” eelmises saates käis külas ärimees Urmas Sõõrumaa, kes peab lugu nii vaimsest kui füüsilisest arengust ning nimetab end elukunstnikuks. Sõõrumaa peab õnnevalemiks seda, et oleme praegu siin. Ta usub ka, et igas asjas on midagi head ning igas mõttes ja tundes on varjul midagi sügavat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Õnnevale(m) (@starfmonnevalem)

Igal nädalal jagavad raadiosaates “Õnnevale(m)” avaliku elu tegelased, enesearengunõustajad ja terapeudid ausalt oma kukkumisi ja tõusmisi ning arutavad selle üle, mis on õnne valem.

Õnne saladused

Sel nädalal uurib Dali Getter Karat välja, millised on Anu Saagimi kõige õnnetumad ja õnnelikumad hetked ning mis on tema kõige olulisem õnnevale(m).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Õnnevale(m) (@starfmonnevalem)

Saagim räägib saates avameelselt, mis õnnevalesid me endale räägime. Ta arvab, et totaalne vale on see, kui mõtled, et leiad enda kõrvale ideaalsed inimesed. Tegelikult pole ükski asi igavene ega kivisse raiutud. Ta annab nõu, et et kui sa teed endale selgeks, et kõike tuleb hetkes nautida, siis tegelikult oled sa juba pool õnne valemist kätte saanud.

Saagim usub ka, et kui sa ei koge elus kurbust, ebaõnne, kehva enesetunnet, siis ei oska sa ka õnne väärtustada.

“Õnnevale(m)” on eetris raadiojaamas Star FM pühapäeval kell 11.

Head Uudised GoodNews