1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Olümpiavõitjate ja munkade hingamismeister Dan Brulé tuleb detsembrikuus Eestisse teadliku hingamise meisterlikkust õpetama
Olümpiavõitjate ja munkade hingamismeister Dan Brulé tuleb detsembrikuus Eestisse teadliku hingamise meisterlikkust õpetama

Olümpiavõitjate ja munkade hingamismeister Dan Brulé tuleb detsembrikuus Eestisse teadliku hingamise meisterlikkust õpetama

Eestisse on taas tulemas ülemaailmselt tuntud hingamismeister ja -õpetaja Dan Brulé —  Pranayama Tallinn korraldab 15.-17. detsembrini Tallinnas Tao Keskuses tema juhendamisel teadliku hingamise meisterlikkuse põhikursuse. Dan Brulel on kaasas uus mobiiliäpp “Breath Tech”, mille esmaesitlus Eestis toimub 14. detsembril. Viimati käis meister Eestis augusti lõpus ja tema workshop-treening “Teadlik hingamine. Keha, meele ja hinge transformatsioon” sai elava vastuvõtu osaliseks.

Dan Brulé on maailma muutev pioneer hingamistöö valdkonnas. Rohkem kui 100 000 inimest üle 50 riigi teevad täna Dani teadliku hingamise metoodika alusel hingamistehnikaid oma tööl ja eludes. Suur hulk nendest on olümpiavõitjad, võitluskunstide tippmeistrid, juhtivad psühhoterapeudid, meditsiinilised eksperdid, mungad, mediteerijad, joogaõpetajad, meelelahutusartistid, personaaltreenerid, tervendajad, elutreenerid, tippjuhid.

Kursuse läbimine võimaldab toetada teisel teadliku hingamise õppimist

Kolmepäevane “Teadliku hingamise meisterlikkuse põhikursus” on esimene samm Dan Brulé teadliku hingamise metoodika praktiku sertifikaadi saamiseks. Selle kursuse läbimine võimaldab toetada teisel teadliku hingamise õppimist ja kui osaleja on juba terapeut või treener, siis saab ta kursusel õpitut integreerida oma igapäevatööga. Kursus on sobilik ka kõigile neile inimestele, kes soovivad enesearendamise eesmärgil võtta kasutusele Dan Brulé teadliku hingamise meisterlikkuse metoodika.

Mida õpitakse? 

15.-16. detsembril on kursuse teemadeks hingamiselundite anatoomia, hingamise mehaanika ja neurofüsioloogia; kaks peamist teadliku hingamise aspekti; kaks teadliku hingamise tuumtehnikat; transformatsiooni valem ja teadliku hingamise 3 nurgakivi; teadliku hingamise põhiparameetrid; kolm lähenemist teadlikus hingamises; teadliku hingamise põhitehnikad ja harjutused; hingamine ja avardumine 4 dimensiooni; viis hingamisteraapia printsiipi ja vabastava hingamise praktika.

Psühho-emotsionaalne tervenemine ja südame intelligentsus

17. detsembri õppetunnid kannavad nimetust “Läheme sügavamale” ning teemadeks on psühho-emotsionaalne tervenemine ja südame intelligentsus; avardumine ja laetud loovus ning spirituaalne hingamine.

Teadliku hingamise harjutusi, tehnikaid ja meditatsioone on võimalik kasutada energiataseme tõstmiseks, fokusseerimiseks, lõdvestamiseks ja stressi vabastamiseks ning ärevuse elimineerimiseks. Teadliku hingamist saab kasutada ka esinemise ajal, tõstes väge ja vastupidavust. Seda saab kasutada ka lõpuni viimise ettevalmistusel, peale pingutust kiireks taastumiseks ning traumade ja vigastuste kiiremaks raviks. Sellel seminaril saab õppida kasutama oma hingamist kui abivahendit keha, meele ja vaimu tervise, kasvu ja muutuse loomiseks. Nii saab inimene avastada iga vea oma hingamissüsteemis ja muuta iga negatiivse või limiteeriva hingamisharjumuse või mustri, mis võib hoida tagasi oma täispotentsiaali rakendamisest.

Parem hingamine loob parema tervise 

“Parem hingamine loob parema tervise — see on teadliku hingamise põhitõde. Kui me hakkame teadlikult lisama midagi oma hingamisele, hakkame tõstma oma sügavamat teadlikkust. Alateadlikkus muutub teadlikkuseks. Ja hingamine on elu. Tule ja koge seda koos meiega!  On hingamismustreid mis lahustavad ja vabastavad valu ja hirmu. Kui me kasutame neid leidlikke hingamismustreid oma süsteemis, siis meil pole vaja mõelda sellele, et olla armastav või lahke, me ei pea püüdma olla kannatlikud või arusaavad, meil pole vaja fokusseerida oma tähelepanu et olla rahulik ja loov. Selle asemel kipume me automaatselt mõtlema ja tundma loomulikul moel. Me fokusseerime hingamistöö jõule ja potentsiaalile, vabastades ennast füüsilistest, emotsionaalsetest ja psühholoogilistest kannatustest, jättes alles õnne, elevuse, armastuse ja loomingulisuse, isegi kõige keerulisematel momentidel oma elus… Me tegeleme harjutuste ja tehnikatega, millega tegelevad tippsportlased, võitluskunstide sportlased, joogid ja meistrid, sest tavalised inimesed on samuti välja teeninud samal tasemel tervise, vabaduse, loomingulisuse ja vitaalsuse,” ütleb Dan Brulé eesseisva kursusel toimuva kohta.

Osaluspanused on järgmised: 3 päeva VIP pääse 620 eurot (5 pääset). VIP pääse sisaldab istekohta esireas, autogrammiga Dan Brulé raamatut “Just Breathe” ja privaatset õhtusööki koos Dan Bruléga restoranis “Elevant”; 3 päeva tavapääse: kuni 20. oktoobrini 373 eurot; 21. oktoobrist 30. novembrini 399 eurot. 01. detsembrist 10. detsembrini 420 eurot ja hiljem 450 eurot. Kõik 3-päevase pääsme enne 01. detsembrit soetanutel on TASUTA sissepääs 14. detsembril Breath TECH mobiiliäpi esmaesitlusele TAO Keskuses (väärtus 150 eurot).

Registreerimine SIIN!

Head Uudised GoodNews